Problematferd, forebygging og håndteringKurs i Atferdsproblemer, håndtering og forebygging 6-7 oktober 2018 med Turid Buvik, Trondheim Hundeskole


Dette er det siste kurset i en serie på 4 med Trondheim Hundeskoles innehaver Turid Buvik, utdannet innen biologi og gruppedynamikk,   anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  Dette er en sjelden anledning til å høre på henne, da det er liten tid til å holde åpne kurs. 


På dette kurset ser vi på ulike atferdsproblemer, hvordan de oppstår og hvordan de kan håndteres. Turid Buvik har lang erfaring som atferdsterapeut, solid faglig utdannelse og har gjennom sin praksis både bistått politi og domstol som fagkyndig, så vel som hjulpet ferske hundeeiere. Det er når uhellet er ute, og hunden utvikler uønsket atferd at man virkelig trenger råd fra noen som har et bredt spekter av løsninger på lager. Det vil bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som likevel baserer seg på forskning,  lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som prosjekthunder. 

Kurset egner seg for alle som er interessert i hund og atferd, da man lærer mye om hundens læringsprosesser, og fornuftig håndtering av problemer.  Målet i all trening er å få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller rett og slett vil ha en trivelig familiehund. 

Kursene går fra 10-16 begge dager.

Prisen på kurset er 1950 kr, med Early bird pris på 1800 kr. Begrenset antall plasser.  Det serveres te og kaffe, men lunsj må du ta med selv eller kjøpe på kursplassen.     

Du kan også gi gavekort på disse kursene - lenke finner du her: http://www.deltager.no/gavekort_trondheim_hundeskole_atferdsserie_med_turid_buvik_24122017

Du vil få tilsendt en mail ved påmelding med nærmere informasjon, om du ikke mottar denne ta kontakt med oss på kontakt@trondheimhundeskole.no eller via vår facebookside  Trondheim Hundeskole. 


 

Registreringsskjema