Hund i hverdagen, Hundens signaler, Barn og hund


Kurs med fokus på hunden i hverdagen i ulike livsfaser,  signaler og optimalt hundehjem.  14-15 april 2017 med Turid Buvik, Trondheim Hundeskole


Dette er det 3dje kurset i en serie på 4 med Trondheim Hundeskoles innehaver Turid Buvik, utdannet innen biologi og gruppedynamikk, anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  Dette er en sjelden anledning til å høre på henne, da det er liten tid til å holde åpne kurs. Hvert av kursene kan man ta enkeltstående eller i serie.  


I dette kurset fokuserer vi på hvordan hundens hjemmesituasjon, daglige liv og trening kan påvirke hunden. Ulike raser må behandles ulikt. I tillegg vil de ulike livsfasene hos hunder kreve ulik tilpasning, noe mange ikke er klar over. Det å ha hund og barn krever også tilrettelegging,  konkrete tips og råd som gjør at man unngår en del klassiske problemer og øker trivselen hos alle parter. Vi ser også litt nærmere på hundens språk, signaler og flokkliv, og hva dette betyr for oss som hundeeiere. Hunden bruker  Det vil bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som likevel baserer seg på forskning,  lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som prosjekthunder. 

Kurset egner seg for alle som vil trene hund optimalt utfra egen og hundens forutsetninger, unngå problemer i treningen og få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller vil ha en trivelig familiehund. 

Kursene går fra 10-16 begge dager.

Prisen på kurset er 1950 kr, med Early bird pris på 1800 kr ved tidlig påmelding fram til 15 februar. Begrenset antall plasser.   

For den som ønsker hele kursserien har vi selvsagt en rabatt. Du får 20 % på samtlige kurs som er nesten 4 for prisen av 3 ved påmelding til alle 4 kursene.  Denne muligheten varer tom 18 november og du går da inn til kursene  via linken her - http://www.deltager.no/alle_4_kursene_med_turid_buvik 

Du kan også gi gavekort på disse kursene - lenke finner du her: http://www.deltager.no/gavekort_trondheim_hundeskole_atferdsserie_med_turid_buvik_24122017

Du vil få tilsendt en mail ved påmelding med nærmere informasjon, om du ikke mottar denne ta kontakt med oss på kontakt@trondheimhundeskole.no eller via vår facebookside  Trondheim Hundeskole. 


 

Registreringsskjema