Raseforutsetninger, mentale og fysiske forskjeller

Kurs i Raseforutsetninger, egenskaper, mentalitet og fysiske forutsetninger 

hos ulikehunderaser

Dette kurset er det andre i serien med atferds relaterte kurs hos Trondheim Hundeskole. Innehaver Turid Buvik har en bred erfaringsbakgrunn for problemhunder, med sin utdannet innen biologi og gruppedynamikk,   anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  Dette er en sjelden anledning til å høre på henne, da det er liten tid til å holde åpne kurs. 


Dette kurset  fokuserer på de ulike raseforskjellene, både med tanke på å trene dem, samt hvilken hund som passer for "deg". Det vil bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som likevel baserer seg på forskning,  lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som prosjekthunder. 

Kurset egner seg for alle som vil trene hund optimalt utfra egen og hundens forutsetninger, unngå problemer i treningen og få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller vil ha en trivelig familiehund. 

- For instruktører, den som driver dyrepensjonat eller dyresalong eller jobber med hunder. 

- For hundeiere som vil ha mer utav treningen av hunden sin. 

-For deg som vurderer å  kjøpe  hund. 


Kursene går fra 10-16 begge dager.

Prisen på kurset er 1950 kr, med Early bird pris på 1800 kr. Begrenset antall plasser.   

For den som ønsker hele kursserien har vi selvsagt en rabatt. Du får 20 % på samtlige kurs som er nesten 4 for prisen av 3 ved påmelding til alle 4 kursene.  Denne muligheten varer tom 18 november og du går da inn til kursene  via linken her - http://www.deltager.no/alle_4_kursene_med_turid_buvik 

Du kan også gi gavekort på disse kursene - lenke finner du her: http://www.deltager.no/gavekort_trondheim_hundeskole_atferdsserie_med_turid_buvik_24122017

Du vil få tilsendt en mail ved påmelding med nærmere informasjon, om du ikke mottar denne ta kontakt med oss på kontakt@trondheimhundeskole.no eller via vår facebookside  Trondheim Hundeskole. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon