Bagn IL Idrettskolen 2017/2018

Idrettskolen har løpende påmelding. Årets program blir spennende med blant annet klatring, alpint og svømming Det blir også andre aktiviteter som vi tror blir morsomt både for små og store! Vi håper dere som foreldre også kan stille opp som medhjelpere i de ulike aktivitetene. Det er i år 10 jenter fra siste året på vgs som er hovedinstruktører.

Idrettskolen er på tirsdager fra kl 1745-1900. Klatring får avvikende tider. Prisen inkluderer alle aktiviteter. (også heiskort) Gruppene kan få avvikende tider blant annet for å kunne tilby svømming/bading. Det er store utfordringer i forhold til C-blokka og mangelfull plass. Det kan derfor være nødvendig og begrense antall deltagere på enkelte aktiviteter.

Første gang i 2018 blir tirsdag 9. januar i Stavedalen. Her er det både alpint og aking på programmet. Passer for de minste også. varmebua er åpen slik at foreldre kan bli med!

Vi håper mange har lyst til å være med. Velkommen! Aktiviteter og endringer blir sendt på e-post og SMS. Ved problemer send epost til idrettslaget@bagn.no med informasjonen til høyre så hjelper vi deg. 

Det kan tas gruppebilder/aktivitetsbilder på idrettsskolen som publiseres på facebooksidene til idrettslaget, www.bagn.no og i SAposten. Gi beskjed om du ikke ønsker dette.  

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon