Yogaretreat med gongbad

Vi inviterer til en kveld med yoga og gong i vakre No5 på Vinderen!

Yoga og Reikimesterlærer Helén R. Løddesøl og yoga og gongmester Inger Ane Sletten vil gjøre dette til en kveld der du inviteres dypt inn i frekvensenes magiske verden.

 Vi mennesker er så mye mer enn vi tror vi er! 

Slik et molekyl er mindre enn 1% fysisk masse og mer enn 99% 'mer', er mennesket det samme… Alt som er levende holder en frekvens, og alt vibrerer på sin egen frekvens. Derfor er det spennende å la gongens vibrasjoner ‘massere’ deg, lyd kommer til dit lyset ikke gjør. 

Etter 2,5 timer yoga, er kroppen svært åpen og mottakelig for gongens vibrasjoner.

Yoga er gammel kunnskap, som forener det fysiske, emosjonelle og spirituelle aspektet i mennesket. Med pusten som en rød tråd vil du få trene styrke, avspenning, tøye og strekke på muskler, på måter som renser/frigjør/harmoniserer kjertler, lymfer, organer, hormoner og energibaner. 

Det er en fordel å ha trent noe yoga. Du vil kjenne resultater.

Er du helt ny med yoga, men glad i å trene, så kan dette også være for deg. Helén guider deg inn i yogaens verden via pust, meditasjon og fysiske øvelser. Helén har evnen til å "sette rommet" med en helt spesiell energi og vibrasjon, og hun underviser på en lettfattet og engasjert måte.


Vi vil trene yoga i ca 2 1/2 time, så har vi en liten pause med litt juice og te, før Inger Ane avslutter med et vakkert lydbad med toner fra de vidunderlige gongene og flere andre eksotiske instrumenter.

Da ligger du bare på gulvet på en matte med et teppe over deg og slapper av og nyter….

Vi som har vært med på dette før vet at denne kvelden blir magisk

Velkommen!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon