Knøttekurs høsten 2017

Velkommen til knøttekurs høsten 2017

Denne påmeldingen er for knøttekurs som går TIRSDAGER kl 16.00 med oppstart 22. august

På knøttekurs rir man 30 min og er 30 min i stallen med hestene. Det må være med en voksen til å leie hesten mens barna rir.

Er du ny i rideskolen og ønsker plass til høsten er det viktig at du tar kontakt med oss på mail: rideskole@gjovikrideklubb.no før påmelding.

Vi har noe venteliste til enkelte av våre ridekurs og det er viktig at vi finner en time med rett nivå.


Det er bindende påmelding for hele kurset.  Påmeldingen må registreres i deltagerens navn.

Dersom vi ikke mottar påmelding innen fristen vil plassen bli gitt videre til noen andre. Hvis du ikke skal beholde plassen er det fint om vi får beskjed. Vi bruker mye tid på å sette sammen timer og for å få plass til alle er vi helt avhengige av å vite hvem som skal fortsett eller ikke. Alle som vi ikke få påmelding fra eller hører fra på annen måte innen fristen blir automatisk satt på venteliste. Dere er derfor ikke garantert plass igjen på samme kurs som nå i høst.

 
Det er fint hvis vi kan få beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til timen. Da slipper hestene å stå med utstyret på i stallen  Sms er praktisk på tlf 406 32 110. 


Minner om utstyr som er godkjent å ri med: Ridesko/Støvler som går over ankelen og som har hæl. Joggesko kan lett sette seg fast i stigbøylen dersom man skulle falle av og er ikke egnet fottøy. Hjelm er påbudt og vi har hjelmer til utlån i gangen i skolestallen. Gummistøvler kan brukes på de laveste timene, eks knøttekurs. Sikkerhetsvest er valgfritt men anbefales i hvertfall på sprangtimer. Vi har kun noen få til utlån. Langt hår skal settes i hårstrikk under ridning. Som medlem av Gjøvik rideklubb får man rabatt hvis man handler på Toten Hestesport.

Rideskolen drives av Gjøvik Rideklubb, og alle som skal gå på ridekurs må melde seg inn i rideklubben. Dersom vi ikke mottar innmelding i klubben blir man automatisk meldt inn for 2017. Medlemskapet for 2017 kan betales direkte på www.minidrett.no. Trenger du hjelp med betling av medlemskap ta kontakt med oss. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon