Ridekurs Gjøvik Rideskole Alle dager og timer høsten 2017

Velkommen til ridekurs på Gjøvik Rideskole høsten 2017

Denne linken er for alle elever som allerede har fast plass i rideskolen. Har du ikke plass på nåværende kurs må du kontakte oss på mail rideskole@gjovikrideklubb.no for å høre om det er plass på ditt nivå.

Nytt kurs starter i uke 34 og går frem til og med uke 44. Det er ikke ridning i høstferien.

Dersom du ønsker å bytte time må dette avtales med Mari eller Terese før påmelding.

Det er bindende påmelding for hele kurset. Og det er kun sykemelding som gir grunnlag for tilbakebetaling av kursavgift eller mulighet for å ri igjen timer.

Påmeldingen må registreres i deltagerens navn.

Dersom vi ikke mottar påmelding innen fristen vil plassen bli gitt videre til noen andre.

Det er fint hvis vi kan få beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til timen.  Sms er praktisk på tlf 406 32 110.

Minner om utstyr som er godkjent å ri med: Ridesko/Støvler som går over ankelen og som har hæl. Joggesko kan lett sette seg fast i stigbøylen dersom man skulle falle av og det går ikke an å ri med. Hvis man møter med joggesko får man ikke ri.

 Hjelm er påbudt og vi har hjelmer til utlån i gangen i skolestallen. 

Sikkerhetsvest vil fra høsten bli påbudt på alle sprangtimer for elever under 16 år, men vi anbefaler at man bruker det til vanlig også. Vi har noen få til utlån, så det er lurt å gå til anskaffelse av dette selv.

Vi minner om forsikring i rideskolen. Alle som rir er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen ut det året man fyller 12 år. For de som er over 12 må hver enkelt selv holde ulykkesforsikring i tilfelle noe skulle skje. Ridning går under kategorien risikosport og ridning i rideskolen skjer på eget ansvar. Hver enkelt må selv vurdere behovet for en ulykkesforsikring. 

Rideskolen drives av Gjøvik Rideklubb, og alle som skal gå på ridekurs må melde seg inn i rideklubben. Dersom vi ikke mottar innmelding i klubben blir man automatisk meldt inn for 2017. På klubbens hjemmesider, gjovikrideklubb.no kan man lese mer om innmelding og fordeler ved å være medlem av rideklubben. På hjemmesiden kan man også velge familiemedlemskap i stedet for enkeltmedlemskap.  

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon