Plantekurs Kristiansand

Tirsdag 23. mai kl 18.00 – ca. kl 21.00  

Dyrkekurs der du får med deg eksempelvis grønnkål, squash og jordbær - slik at du garantert kommer i gang med egen landbruksvirksomhet.

Har du lyst til å lære mer om grønn og kortreist matglede? Vi gjentar tidligere suksess og arrangerer kurs for deg som liker hagearbeid. I tillegg til tips og inspirasjon får du også med tre planter slik at du garantert kommer i gang.

Dette kurset er bygd opp som en praktisk instruksjon som egner seg både for deg som vil prøve deg som balkongbonde for første gang - og for den mer viderekommende hobbygartner. Innledningsvis får du grunnleggende kunnskap om livet i jorda og hva som skal til for å få til den gode veksten.  Det er tips å hente om vanning og pleie, om hva som passer å dyrke på lite plass og hva slags vekster som er lette å få til. Vi legger stor vekt på økologisk dyrking. Kursholder Hilde Finckenhagen er miljørådgiver i Klimaalliansen og leder av Agderlaget til Oikos  - Økologisk Norge.  Hun er selv ivrig hobbygartner.  På tidligere kurs har vi erfart at det også er mye god erfaringsutveksling mellom kursdeltakerne og derfor legger vi inn en god te/kaffepause med litt frukt og grønnsaker. I tillegg til grunnopplæring i såing og planting vil vi også gi tips om hvordan du best blykkes med dyrking i pallekarm.

Kurset koster kr 400.- og du får med deg tre planter. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon