Hackathon

Implementering av BankID på 1-2-3


Signere.no og BankID Norge inviterer til «hackathon» med gjennomgang av hvordan du raskt implementerer BankID-personidentifisering ved hjelp av Signere.no REST-API. Arrangementet vil finne sted torsdag 27. april på Sosialen, Møllergata 13, Oslo.  

Lett servering, drikke og mingling fra kl. 16.00.

Arrangementet er åpent for alle, men innholdet vil være rettet mot utviklere. Ta gjerne med laptop og åpne testkonto før du kommer: https://onboard.signere.no/register


11.30 - 12.00  Registrering og velkomst

 

12.00 - 12.30   Introduksjon til BankID og PKI

Andreas Smeby-Diederich, Produktspesialist BankID Norge

Med BankID kan din virksomhet identifisere 3,6 millioner nordmenn digitalt. Det betyr at du kan gjennomføre sikre transaksjoner, opprette og vedlikeholde trygge kundeforhold og inngå og signere bindende avtaler. Produktspesialist Andreas gir en kort introduksjon til BankID og hvordan infrastrukturen fungerer.


12.30 - 16.00   «Live» demokoding og implementering av BankID API

Rune Synnevåg, CTO Signere.no

Signere.no tilbyr essensen av digital identifisering og signering på enklest mulig måte til deg som ikke jobber med sikkerhet og autentisering som kjernevirksomhet. Rune har jobbet med BankID og PKI-løsninger siden 2006 og vil gi en gjennomgang av Signere API med live kodeeksempler. Du vil få en steg-for-steg demo av hvordan du kommer i gang med BankID-implementering for sikker personidentifisering.


16.00 Q&A, mingling, pizza og drikke

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon