NJFF Landsleir for ungdom 2017

Bli med på sommerens vakreste eventyr!

NJFF Landsleir for ungdom 14 – 18 år

29.juni-2.juli 2017 går årets landsleir for ungdom av stabelen på Isesjøbråten i Skjeberg.

Du kan se leirplassen og her: https://www.youtube.com/watch?v=btXuYxQbKTA

Leirstedet Isesjøbråten ligger idyllisk til ved Isesjø og byr på flotte muligheter for bading, kanopadling, sandvolleyball, fotball og til og med en liten hinderløype. Men det er på ”fritiden”... På dagtid er det andre boller:

Du melder deg på enten ”Jakt og skyting” eller ”Fiske- og friluftsliv”, så får du god tid til å lære mer om det nettopp DU er interessert i.

Velger du ”Jakt og skyting”, skal du selvsagt tilbringe timevis på skytebanen, med både hagle og rifle. Det blir også minkfangst, ettersøk, slakting, partering av hjortevilt, preparering av pelsvilt og bueskyting.

For fiskerne og friluftsfolket byr vi på rått predatorfiske etter gjørs og gjedde, skikkelig ”nerdete” meitefiske, en dag på sjøfiske med båt, og ørretfiske med flue. Isesjøbråten leirsted ligger ved Isesjøen, så her blir det fiske døgnet rundt for den som vil.
 
Kveldstid skjer det også masse frivillige aktiviteter på landsleir. Vi har noen aktiviteter som krever påmelding ettersom det er begrenset antall plasser. Disse kan du delta på uavhengig av hvilken gruppe du har meldt deg på. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder.

Monsen-challenge (kveld, frivillig, påmelding): Sammen med en liten gruppe andre leirdeltakere får du bind for øynene og blir fraktet avgårde ut i Østfolds villmark sent på kvelden. Dere får kart og kompass og en liten pakkeliste, og så gjelder det for å gruppa å ta seg tilbake til leiren til oppgitt tid, men også å finne sted å sove, noe å spise og så videre. Vi har selvsagt en GPS-sender på deg, så vi vet hvor du er til en hver tid. Gruppa får også med seg en enkel mobiltelefon, slik at dere kan ringe etter hjelp hvis noe skulle skje. 12 plasser.

Villsvinsafari (kveld, frivillig, påmelding): I Østfold har vi noe som ikke er så vanlig ellers i landet, nemlig villsvin. Vi drar med små grupper ut til fôringsplasser hvor vi møtes av lokale jegere og forhåpentligvis får vi oppleve villsvin. 8 plasser per tur / 24 totalt.

Ørretfiske natt (kveld, frivillig, påmelding): Ørreten biter best sent på kvelden og tidlig på morgenen. Sammen med en gruppe drar du ut til et vann, utstyrt med telt og fiskeutstyr. Dere blir ute og fisker i de sene timer, sover ute og fisker på morgenen før dere er tilbake i leiren til frokost. 8 plasser.

Laksefiske (kveld, frivillig, påmelding): Vi har gode laksefiskemuligheter ikke langt fra leiren. En kveld med fiske etter storlaksen. 8 plasser.

Bli med, da vel? Vi har kun 100 plasser, så her gjelder det å skynde seg!

Tid: 29.juni - 2.juli 2017

Sted: Isesjøbråten leirsted, Skjeberg, Sarpsborg kommune. Deltagere og ledere bor i medbrakte telt. 

Pris: 2500kr inkl. alle måltider og aktiviteter


Spørsmål rettes til ab@njff.no eller 69222006.


Vi oppfordrer foreninger til å være med og spleise med sine ungdommer!


Landsleir 2017 arrangeres i nært samarbeid mellom NJFF Østfold og Skjeberg og omegn JFF. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon