Optimist/Laser trening / Regatta eller NC nivå

Velkommen til trening for Optimist og Laser (Regatta eller Norges Cup nivå) på Steilene, sesongen 2017!

Vi har i år 3 ulike klasser for viderekommende; Optimist Regattagruppen, Optimist NC gruppen (for de som skal seile NorgesCup) og Laser NC gruppen


Optimist Regattagruppen:

Dette kurset er for de som har gjennomført nybegynnerkurs i Optimist på Steilene , eller for andre barn som har grunnleggende erfaring i seiling. 

Oppstart for denne gruppen er 1. mai på Steilene. Blåtann går fra Alværn Brygge kl 1030. Treningsdager er tirsdager og torsdager. Torsdag er frivillig dag, og denne dagen brukes til å seile regatta.

Ansvarlig trener for kurset er Cecilie Haug


Optimist NC Gruppen:

Dette kurset er for de seilerne som skal delta på Norges Cup i 2017. Oppstart for denne gruppen er 28. mars (NB! Fysisk trening uke 13 - ordinær seiltrening fra og med uke 14*). Blåtann går fra Alværn Brygge kl 1730. Treningsdager er tirsdag og torsdag. Torsdager seiles det regatta. 

I tillegg er det lagt opp til fysisk trening på onsdager. Denne treningen vil foregå ute på Berger Stadion. Mer informasjon om dette kommer ved kursoppstart. 

Vi oppfordrer alle deltakere i denne gruppen til å delta på Kick-Off på Steilene 1. mai. Det er viktig for nybegynnere og regattagruppen at de erfarne seilerne er tilstede for å kunne hjelpe og veilede.

*Sesongen starter med fysisk trening på Berger Stadion. 28., 29. og 30. mars. Oppmøte kl 18.00. Treningen holder på til 19.30. Trenere er Henrik Andersen og Henrik Bucher.

Ansvarlig trener for kurset er Bjørn Forslund Laser NC Gruppen:

Lasertreningen er de seilerne som skal delta på Norges Cup i 2017. Oppstart for denne gruppen er 28. mars. Blåtann går fra Alværn Brygge kl 1730. Treningsopplegg avtales med trenerne.

I tillegg er det lagt opp til fysisk trening på onsdager. Denne treningen vil foregå ute på Berger Stadion. Mer informasjon om dette kommer ved kursoppstart. 

Vi oppfordrer alle deltakere i denne gruppen til å delta på Kick-Off på Steilene 1. mai. Det er viktig for optimistseilerne at de eldre seilerne deltar som veiledere.

Ansvarlig trening for treningen er Bjørn Forslund.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon