Treningsleir Sæby 2017

Det er en glede å igjen kunne invitere til vår tradisjonelle Sæby-treningstur i mai!


Vi spiser og sover på Sæby Fritidcenter og Hostel. Vi svømmer i den flotte svømmehallen bare noen skritt fra fritidscenteret.


Dette er en sosial og hyggelig tur for alle, vi svømmer om morgenen, sykler på dagen, og de som vil kan ta seg noen løpeturer også. Vi avslutter forhåpentligvis som vanlig hos mamma'n til Øystein, med vår berømte tripple-brick! Det blir stas! Her er det åpent for nye medlemmer, på alle nivåer og er perfekt for å bli kjent med andre i klubben. I år vil vi prøve å dele opp gruppene noe bedre slik at alle kommer i riktig sykkelgruppe.


Inkludert i prisen er opphold, helpensjon og inngang til svømmehallen!


Oslofjord sponser turen noe. Og hvis du kjenner noen som ikke er medlem kan de fortsatt være med, men betaler 400 kr ekstra. (Tips: medlemskapet i Oslofjord koster 300 kr.)


Vi har fått reservert diverse rom, grunnprisen er regnet ut fra opphold i 4-mannsrom. Skriv gjerne opp hvem du vil dele rom med, og så fordeler vi etter beste evne. Det blir kvinne- og herrerom.


Arrangementet er lagt opp med svømming hver morgen, fra 0630 til 0800. Etter dette er det frokost hvor vi også smører matpakker. Det er lagt opp til at man ankommer 17. mai på kvelden og setter nesen hjemover igjen på søndag. 

Transport til og fra må organiseres av den enkelte. Det enkleste er ferge Gøteborg-Fredrikshavn eller Larvik-Hirtshals. Det vanlige er å dra fra Oslo rundt lunsj på torsdag. Som regel er det plass i en bil som kjører nedover dersom du ikke har bil selv. Bruk gjerne Facebookgruppa vår til å koodinere dette. Hvis du ikke er på Facebook kan du sende forespørselen til oslofjordtri@gmail.com så videreformidler vi den.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon