Kondis & styrke_fredager i mars

Jeg setter opp til sammen FIRE økter på fredager på gamle Hovet skole i mars. Jeg inviterer deg til variert og effektiv trening for absolutt hele kroppen, som trimmer både hjertet og musklene dine :-) 

Datoer for trening: 

Uke 9: Fredag 3 mars

Uke 10: Fredag 10 mars 

Uke 12: Fredag 24 mars

Uke 13: Fredag 31 mars  

Hvordan er treningene er lagt opp? 

  • God blanding av enkle trinn og øvelser - kombinert med elementer av sirkeltrening med bruk av egen kroppsvekt - til drivende musikk med hensikt å få opp pulsen.
  • Økta består av totalt fire intervaller på 4-6 minutter med høy intensitet. 
  • Mellom intervallene trener vi styrke for hele kroppen. 
  • Passer for alle! 

HVOR? I gymsalen på gamle Hovet skole (International school Telemark)

KLOKKESLETT: 17.00-18.00

PRIS: 520,-

Sagt om timen av tidligere deltakere i Facebook-anmeldelser: 

«Mariann klarer det kunststykket å få intervalltrening til å bli mer fristende enn fredagspils! Utrolig inspirerende timer, jeg bøyer meg i støvet for entusiasmen, kvaliteten og Marianns evne til å få hver enkelt til å yte maksimalt!»

«Gruppetrening med Mariann er utrolig bra! Har vært med noen måneder og har hatt det gøy, lært masse og blitt mye sterkere J Mariann er veldig inspirerende og hun beskriver øvelsene godt slik at man får maksimalt utbytte av treningen! Anbefales på det varmeste, rett og slett knallbra!»

«Takk for fantastiske treninger på Hovet! Jeg var veldig skeptisk da jeg kom og var sikker på at alle andre var mye sprekere enn meg. Det var så deilig å oppdage at dine treninger er for alle:-)  Jeg kommer igjen. Tipp-topp, tommel opp!»

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon