SPISELIGE FLERÅRIGE VEKSTER MED STEPHEN BARSTOW

Stephen bor i Malvik i Trøndelag og har viet 30 år til å teste ut et 2.000-tallsforskjellige grønnsaker i sin hage, de fleste flerårige og flere av dem vanlige stauder i norske hager. Det er lite sannsynlig at noen annen har prøvd så mange forskjellige arter av spiselige planter, og dette i et område der han ble advart, som ung vegetarianer på 80-tallet, skulle være for kaldt å dyrke grønnsaker! Hans salat bestående av 538 sorter i 2003 ga ham tittelen «Extreme Salad Man». Stephens bok «Around the World in 80 plants: an edible perennial vegetable adventure for temperate climates» er publisert i 2014 i Storbritannia.

Kurset blir en tur verden rundt på jakt etter spennende flerårige grønnsaker og spiselige stauder. Alle vekstene har Stephen testet i sin hage, flere vil dere kjenner igjen som matplanter, - og noen vil helt sikkert være nye. Her vil du helt sikkert få inspirasjon til nye ting du kan dyrke selv! Dette er en unik mulighet til å gå i dybden i en mindre gruppe for å lære mer enn det man gjør av et enveis-kommunikasjon i et kort foredrag i et stort seminarlokale. 

Kurset holdes i Nabolagshager sine lokaler i Schweigaards gate 34C. Se www.nabolagshager.no/kontakt for kart. NB Inngang fra baksiden av bygget. 

For mer informasjon om Nabolagshager og andre kurs vi arrangerer, se www.nabolagshager.no/kurs 

AVBESTILLING: Du kan avbestille og få pengene dine tilbake inntil 10 dager før kursstart ved å sende en skriftlig henvendelse til post@nabolagshager.no komplett med kursnavn, dato og navn på deltaker.  Etter dette får du ikke refundert kursavgift om du ikke kan delta. Men til gjengjeld er det ikke nødvendig at det er du personlig som stiller opp, du kan derfor gjerne bytte dato med andre, gi bort kursplassen din til noen du synes fortjener den, eller selge den til høystbydende. Bruk gjerne facebook-gruppen Bybønder for å koordinere dette.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon