Heftye's Basecamp Eidsbugarden

Basecamp Eidsbugarden 2017.

Dette er helgen for deg som har lyst til å teste ut toppturmulighetene og andre vinteraktiviteter i området rundt Eidsbugarden. På kveldene vil det bli lagt opp til spennende foredrag, underholdning og sosialt samvær.

Vårt fokus er at dette skal være en helg der du har mulighet til å teste dine egne grenser og ferdigheter, nye toppturer, nytt utstyr, nye aktiviteter og samtidig bli kjent med masse nye mennesker som du kan høste erfaringer fra og kanskje dra på flere turer sammen med. Kom tilbake etter en heftig tur eller et nyttig kurs og blir med på en hyggelig afterski i solveggen.  Lørdag kveld blir det en skikkelig fest i vår legendariske Bar Heftye.


Dagskurs skred og guidede turer.

For å kjøpe dagskurs skred og guidede turer må du gå inn i registreringsskjema og velge riktig kategori for den turen/kurset du ønsker å være med på. 

 

Festivalpass til Basecampen. 
 
Alle som deltar på Basecampen må kjøpe festivalpass for å få tilgang til alle aktiviteter under Basecampen. Festivalpasset gir deg også mulighet til å kjøpe aktiviteter som guidede turer og skredkurs.

Et av målene våre med Basecampen er at alle som deltar skal ha muligheten til å teste nye aktiviteter og utfordre seg selv. Dette har vi i bakhodet når vi planlegger aktiviteter og kurs som skal foregå på Basecampen. 

Et annet mål er at det skal være en sosial camp der man har mulighet til å blir kjent med nye turvenner. Vi legger derfor opp til en rekke sosiale aktiviteter på ettermidag- og kveldstid.
 
Hva er inkludert i festivalpasset
 
Programmet er fortsatt under utvikling og endringer kan derfor skje fortløpende. Vi ønsker at mest mulig av programmet er inkludert i festivalpasset, men enkelte ting er veldig dyrt å gjennomføre, dette må vi derfor ta ekstra betalt for. Foreløpig er følgende aktiviteter inkludert i passet.
 
Morgenyoga
Fellsesturer
Introkurs i kiting
Workshop kamerat redning
Skidemo
Afterski
Foredrag
Quiz
Bingo
Konsert
Fest med DJ Storegut


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon