Kristendemokratisk Forums årskonferanse 2016


HVILKE VERDIER SKAL SAMFUNNET BYGGE PÅ?

Kristendemokratiet er en verdiorientert ideologi. I en tid med økt migrasjon, sosial uro og trusler fra ekstreme miljøer, sies det ofte at vi må slå ring om samfunnets verdier. Trenger samfunnet noen fellesverdier og i så fall hvilke? Når kommer neste verdibølge i norsk politikk? Hvorfor er kristendemokrater så opptatt av verdier? 

"Verdier" er tema på Kristendemokratisk Forums årskonferanse 2016. Konferansen finner sted lørdag den 15. oktober på Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter i Oslo.

Knut Arild Hareide, Jonas Gahr Støre, Henrik Syse, Trygve Slagsvold Vedum og Alf Svensson er blant de som kommer på konferansen for å dele tanker og utfordre til debatt. Det blir interessante innledninger og spennende diskusjoner. For å lese hele programmet for konferansen, se http://kristendemokratisk.no/arrangementer.

Deltakeravgift på kr. 250,- dekker lunsj.

I tillegg til årskonferansen lanserer Kristendemokratisk Forum i år et nytt skrift. "Dignitas - Kristendemokratisk Årsskrift" utgis for første gang i forbindelse med årskonferansen til Kristendemokratisk Forum. Årsskriftet skal komme ut en gang i året, og skal gjennom artikler og debattinnlegg belyse ett eller flere temaer fra et kristendemokratisk ståsted. For den første utgaven er temaet arbeidsliv. Det kommer mer informasjon om dette etter hvert, men de som melder seg på årskonferansen, får et spesialtilbud på den første utgaven av årsskriftet:  Hvis du bestiller årsskriftet sammen med påmelding til konferansen, betaler du kun 350 kroner til sammen. Salgspris på årsskriftet ellers vil trolig ligge en plass mellom 150 og 180 kroner. 

Årskonferansen er åpen for kristendemokrater og andre interesserte!
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon