Norske Vinklubbers Forbund og Slow Food inviterer til Oslo Mat & Vinmesse – Norges største messe av sitt slag som i år går av stabelen tirsdag 31. mai. Vi fyller hele Gamle Logen med mat-, øl- og vinutstillere, og fra kl. 16 til 20 vil du som gjest kunne smake deg fritt gjennom et utrolig utvalg mat og drikke fra innland og utland.
Årets tema er øl og norsk bryggekunst, så i tillegg til mange gode matprodusenter fra Norge og utlandet og vinimportører med hundrevis av viner, vil det være mange norske ølsorter representert.
Årets Master Class og temaforedrag:
- Kl. 16.30 – 17.00: Master Class: Henri Bourgeois fra Sancerre
Smaking av viner og foredrag ved ønolog Jean Yves Linger
- Kl. 17.00 – 17.30: Kulinarisk Akademi: Mat og vin i kombinasjon
Kurs og smaksprøver av mat og vin ved Espen Vesterdal Larsen (OL mester
kokkekunst 2008) og Heidi Iren Hansen (WSET Diploma og er nå Master of
Wine student).
- Kl. 17.15 – 17.45: Hvorfor er ikke økosertifisering alltid nok?
Smaking av viner og foredrag ved sommelier Frederik Kolderup fra Non Dos.
- Kl. 18.00 – 18.30: Master Class: Chateau Leoube, Provence på sitt beste
Chateau Leoube produserer noen av de beste vinene fra Provence - sertifisert økologisk og håndlaget av den velkjente vinmaker Romain Ott. Smaking av 4 viner.
- Kl. 18.45 – 19.15: (FULLT) Kulinarisk Akademi: Mat og vin i kombinasjon
Kurs og smaksprøver av mat og vin ved Espen Vesterdal Larsen (OL mester kokkekunst 2008) og Heidi Iren Hansen (WSET Diploma og er nå Master of Wine student).
Vi tar forbehold om at det kan komme noen små endringer!
Du får anledning til å smake hundrevis forskjellige viner fra mer enn 20 vinimportører. Noen av vinimportørene og matutstillerne tar med sine beste produkter er bl.a.:
Indre Oslo Matforedling, Duggurd, Fremtidens mat/Northern Company, Hardangervidda rakfisk, Oikos/Ren Mat, Dronebrygg (øl), Sagene Bryggeri (øl), Vinuma, Reisetønnen, Kulinarisk Akademi, tnt huset, Olivers, Tind, Ringi, Fjord Brands, Mostue Grape Selections, Robert Prizelius, Naturlig Vin, Altia, Sommeliers, Vini Veri, Bricks Beverages, Great Grape, Nøgne Ø, Evento Vin, Podium Wines, Red & White, G. CONR. BOY, Bache Gabrielsen, Great Grape, Interlope, Tramontane, Sønnavin, Nebbiolo Wines, Terra Wines, Non Do, Non Dos, Bonum Beverage, Vinhuset NoFra, B & R Wine, Treasury Wine Estates Norway, Braastad, Palmer Group, Arctic Wine Imports og House of Hungary..
Se våre hjemmesider for oppdatert liste over utstillere http://www.nvkf.no/
Salg av produkter. Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg både vareprøver og salgsvarer. Her blir det mange gode messetilbud.
Påmelding, elektronisk, er nå stengt. Det er fullt mulig å betale ved inngangen.
Husk å ta med kontanter.
Klubbtilhørighet: Må oppgis. Dersom gjest/ikke-medlem; skriv "Ikke-medlem"
Tid: Tirsdag 31. mai kl. 16:00 – 20:00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Pris medlem av Slow Food og NVkF: kr. 250,-
Pris alle andre: kr. 400,-
Seminarer: Pris per seminar eller Master Class: kr. 85,-
Påmelding: https://www.deltager.no/oslo_matogvinmesse_2016
Ønsker du å bli medlem av Norske Vinklubbers Forbund eller Slow Food?
Se www.nvkf.no
eller www.slowfood.no
Velkommen!