Maskinstrikking for viderekommende

Har du brukt strikkemaskinen nok til at du er fortrolig med basis mønsterteknikker og/eller deltok du på fjorårets kurs «utforsk strikkemaskinens mønstermuligheter? Her vil vi gå et skritt videre og se på  flere muligheter.

Kurset vil fokusere på hvordan en kan forme og tilføre detaljer til et plagg, ved hjelp av kanter, biser, volanger, fletter, sett i hvil og variasjon i mønsterteknikker, maskespenning og ulike garntykkelser. I tillegg utforming av isatt arm.

Teknikkene vil bli testet ut ved at hver enkelt strikker sine egne prøvelapper. Kurset vil baseres på Silver Reed finstrikker, både elektronisk- og hullkortmaskin. Kurset er relevant også for de med Brother maskin, forutsatt at kursdeltager selv kan innstillinger av maskinen siden kursleder ikke har erfaring med Brother. Kurset er mindre relevant for de med lettstrikker LK150. Kurset er ikke relevant for de med Knittax maskin.

Gå dypere inn i strikkemaskinens utallige muligheter!

Ta med:

  • Strikkemaskin med alt tilbehør, inklusive brukermanual.
  • Standardpakken med hullkort eller egen PC for de med elektronisk maskin med DesignaKnit installert og koblet opp mot maskinen.
  • Strikkemaskingarn i flere tykkelser, passende til maskinen.

Kurset vil holdes 10-13 og 14-17 (6 timer kurs og 1 times pause).

Kursholder: Anne Cecilie Tjersland

Tilbake til StrikkehelgStavanger

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon