Svalestup og bringebær - teknikkurs

Lær deg en ny strikke-teknikk! Dette er et teknikk-kurs hvor du får innføring i to ulike teknikker som er mye brukt i våre mønstre – Svalestup-teknikken og bringebærstrikk.

Både bringebærstrikk og svalestup er teknikker vi bruker mye. Prinsippene du lærer går igjen i flere av våre teknikker, så dette kurset er perfekt for deg som ønsker å ta strikkingen et steg videre fra glattstrikk. Passer også fint for deg som er nysgjerrig på forskjellige teknikker og måter å strikke på, og som gjerne vil lære noe nytt. Begge teknikkene er morsomme å strikke og veldig dekorative! Hvis du har lyst til å prøve deg på f.eks Svalestup-kjole eller Bringebærgenser men ønsker å få en innføring i teknikkene før du setter i gang er dette kurset perfekt.

Svalestup strikkes ved bruk av to ulike farger, mens bringebærstrikk strikkes i kun en farge. På grunn av kursets varighet vil du lære teknikkene gjennom strikking av prøvelapper slik at du får brukt tiden på best mulig måte.

Forhåndskunnskaper: For å delta på kurset må du kunne grunnleggende strikking som rett og vrang, øking og felling. Kurset fokuserer på de to ulike teknikkene som er satt opp, og er således ikke noe nybegynnerkurs hvor det læres bort grunnleggende strikking.

Du må ha med:

  • Garn til strikking av prøvelappene. Husk at Svalestup-teknikken krever to ulike farger.
  • Strikkepinner som passer til garnet. Ta gjerne med et utvalg slik at du har mulighet til å tilpasse underveis.

Kursholder: Pickles

Tilbake til StrikkehelgStavanger

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon