Eat Move Sleep fotballcup Hasle-Løren 2016
Sted: Lørenbanen
Startdato : 27.08.2016 09:00
Påmeldingsfrist : 25.08.2016 00:00
Legg til i kalender
:
Kontaktperson for arrangementet:
Andreas Brekke
Tel: 472 59 927
andreasbre@hotmail.com

Eat Move Sleep fotballcup Hasle-Løren 2016

Velkommen til påmelding til Eat Move Sleep Fotballcup Hasle-Løren 2016!

NB! Vi har besluttet å gjøre om 3-erkampene på søndag (for klasser gutter og jenter født i 2009 og 2010) til 8-minutters kamper, og vil gi hvert lag minst 5 kamper når vi har nok forskjellige lag i klassene.

Eat Move Sleep Fotballcup tar over for Bendit Fotballcup, og Hasle-Løren, i samarbeid med BAMA og NFF, vil holde et supert arrangement for barn og foreldre på Lørenbanen 27. og 28. august, 2016. BAMA og NFF har bestemt seg for å ta enda større ansvar for folkehelsa enn bare fem om dagen og vil derfor rette fokus på mosjon og søvn, i tillegg til kosthold. På cupen kommer det til syne gjennom en Eat Move Sleep Camp der deltakerne får besøke tre stasjoner med fokus på kosthold (EAT), bevegelse (MOVE) og søvn (SLEEP). Etter å ha vært gjennom alle stasjonene blir det nok en liten premie, i tillegg til moro og informasjon på campen. Hasle-Løren tar sikte på å involvere deltakerklubbene underveis mot cupen, så kikk innom Facebooksiden vår (https://www.facebook.com/fotballcuphasleloren/) med jevne mellomrom. 

Først og fremst skal det bli herlige fotballkamper mellom jevne lag, (og for å være helt sikre på at det ikke blir for ujevnt vil vi be dere om å angi nivå på lag ved påmelding), men det blir også deilig mat, artig underholdning og en varm og positiv atmosfære.

Vi håper dere har mange spillere med kløe i fotballbena, og er klare til å melde på både jente- og guttelag i årsklassene 2010 til 2004 til fotballdyst første helg etter skolestart. De to yngste årsklassene vil spille treerfotball i baner med vant, klassene 2008 til og med 2006 spiller femmerfotball, og de to eldste klassene spiller syverfotball.

De to yngste og de to eldste årsklassene spiller søndag 28. august, mens aldersklassene fra og med 2008 til og med 2006 spiller lørdag 27. august.

Alle kamper varer 25 minutter og spilles etter NFFs reglement. Alle lag får minst tre kamper med minimalt med ventetid mellom kampene.  

Påmelding før 1. juli er rabattert. De 20 første lagenhetene som melder seg på, vil få gratis fruktbegre.

Fem lagenheter, eller flere, fra samme klubb vil gi rabattert påmelding. Ta kontakt med cupansvarlig Andreas Brekke (andreasbre@hotmail.com) for påmelding.

Vel møtt!

Følg med på facebooksiden vår, https://www.facebook.com/fotballcuphasleloren/, for løpende informasjon og kanskje en og annen konkurranse.