Vinho Verde

Helt nordvest i Portugal ligger den historiske Minho-provinsen, hvor man har laget vin side 800-tallet. I dag er Vinho Verde-regionen kjent for sine friske og lette hvitviner, med balansert syre og lavt alkoholinnhold. Vinho Verde er meget anvendelige som aperitif eller som følge til lette retter og sjømat.

 

Denne kvelden vil du møte flere av de viktigste Vinho Verde-produsentene og få en forsmak på årets beste Vinho Verde-viner. Du kan gjøre deg kjent med lokale druevarianter som Loureiro, Trajadura, Arinto og klassikeren Alvarinho og delta i en Vinho Verde Masterclass med DNs vinjournalist Merete Bø (begrenset antall plasser, «førstemann-til-mølla»-prinsippet gjelder). Det er ekstra hyggelig å kunne ønske velkommen til Winemakers Dinner med produsentene på Brasseri Paleo. Brasserie Paleo fikk strålende omtale i siste Bulletin: http://digital.findexaforlag.no/i/638745-bulletin-nr-1-2016


Når: Onsdag 9. mars kl. 18.00 – 19.30
Hvor: Brasseri Paleo, Rosenkrantz' gate 1, 0159 Oslo
Master class: kl 18.00 – 19.00 (med vinskribent Merete Bø)
Winemakers Dinner: kl. 20.00 på Brasserie Paleo

Pris smaking: Medlem NVkF kr 195,- ikke medlem kr 295,-
Pris Winemakers Dinner inkl smaking: 3-retter med viner
Medlem NVkF kr 795,- ikke medlem kr 995,-

Påmelding: https://www.deltager.no/vinho_verde_09022016


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon