Hvordan får man mentalt sterke barn?

Dette er for deg som lurer på hvordan du best mulig kan hjelpe barnet ditt når det sliter. Dette er for deg som ønsker å bygge opp barnet ditt og gi det mental styrke. Dette er for deg som er lei av å lete etter verktøy og styrke. Dette er for deg som ønsker å hjelpe barnet ditt til å bli så trygt som mulig.

Vi foreldre har det ikke bedre enn det barna våre har. Det kan jeg alt om. Selv har jeg en datter som har slitt med angst hele livet, og som nå har utviklet seg til å bli et sterkt, trygt og reflektert menneske.

Jeg ble lei av å ikke få god nok hjelp, svar og verktøy til å hjelpe datteren min, Maria. Jeg bestemte meg for å hjelpe henne selv. Nå jobber jeg som mental trener med hovedfokus på å få mental trening inn i alle barn og ungdoms skolehverdag.

Agenda:
Kurset er over tre timer. Den første timen får du høre Marias og min personlige kamp mot angsten. Den andre timen får du konkrete mentale teknikker og verktøy som du enkelt kan videreføre på barnet ditt. Den siste timen kommer Maria og svarer på spørsmål fra salen.


Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen Christine og Maria

 

Sted: Hotell Continental Oslo
Startdato: 02.03.2016 17:00
Påmeldingsfrist: 02.03.2016 17:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Christine Otterstad
Tel: 91346530Lik Deltager.no på Facebook: