"Hvordan få mentalt sterke barn" i Trondheim

Hei alle herlige trøndere,

Etterspørselen etter å få kurset "Hvordan få mentalt sterke barn" til Trondheim har vært så stor at nå tar vi ansvar. Otters og Maria kommer nå til Trondheim torsdag 18.februar 2016. Sikre deg billetter i dag!

Dette er for deg som lurer på hvordan du best mulig kan hjelpe barnet ditt når det sliter. Dette er for deg som ønsker å bygge opp barnet ditt og gi det mental styrke. Dette er for deg som er lei av å lete etter verktøy og styrke.

Vi foreldre har det ikke bedre enn det barna våre har. Det kan jeg alt om. Selv har jeg datter som har slitt med angst hele livet, og som nå har utviklet seg til å bli et sterkt reflektert menneske.

Jeg ble lei av å ikke få god nok hjelp, svar og verktøy til å hjelpe datteren min, Maria. Jeg bestemte meg for å hjelpe henne selv. Nå jobber jeg som mental trener med hovedfokus på å få mentalt trening inn i alle barn og ungdoms skolehverdag. Les mer om meg her.

Behovet og ønsket for et kurs der hovedfokuset er "hvordan kan jeg hjelpe ungen min?" er stort. Innboksen min har vært full det siste halve året av frustrerte foreldre som lurer på hvor de skal begynne. Vel, begynn her!

Dere vil få teknikker dere kan lære videre til barna deres. Dere vil få høre Marias historie og dere vil få tips og råd dere kan ta med dere videre. Maria kommer på slutten av foredraget for å besvare spørsmål fra salen.

 

Sted: Trondheim
Startdato: 18.02.2016 17:00
Påmeldingsfrist: 18.02.2016 17:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Christine Otterstad
Tel: 91346530Lik Deltager.no på Facebook: