Grunnkurs i rødvin

Grunnkurs i rødvin 3. februar

Vi har gleden av endelig å kunne tilby et grunnkurs i vin. Kurset passer både for nybegynnere og de som har smakt en del men ønsker å lære alt det grunnleggende med en av Norges beste vinforedragsholdere.

Det blir 2 kurs. Det første kurset har fokus på hvitvin og det andre har fokus på rødvin. Man kan delta på ett eller begge. Valget er ditt. Kursene blir forskjellige slik at en vil ha stort utbytte av å delta på begge.

Foredragsholder: Cathinca Dege

Tidligere norgesmester i vinsmaking, Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen. Hun er hovedlærer på Beverage Academy (vinkelner utdannelse) og fast vinskribent i Bulletin og i Maison Mat og Vin. I tillegg arbeider hun hos Palmer Group med vinimport. Hun har reist rundt i de fleste vinproduserende land og regioner i både Europa, USA, Australia og New Zealand. Hun brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler villig på sin kunnskap.


Kursinnhold: 
Introduksjon til vin
Europa og resten av verden (gammel og ny verden)
Forutsetninger for å lage god vin
Vinproduksjon
De mest kjente blå druene og deres karakteristika
- Smaksteknikk
Smaking av 8 viner



-       

Dato: Onsdag 3. februar kl. 17.30 – 20.00
Sted:
Beverage Academy, Hedmarksgata 15, 0658 Oslo (Nærmeste T-bane er Ensjø)
Pris medlem NVkF / ikke medlem: Kr. 395,- per pers. /  Kr. 495,- per pers.
Påmelding: https://www.deltager.no/grunnkurs_i_rodvin_03022016

 



Velkommen!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon