FRØKURS - lær hvordan du kan høste dine egne frø

FRØKURS MED MAJOBO

Lær hvordan du enkelt og greit kan høste frø av det du selv har dyrket, av planter du ser i andre hager og av økologiske grønnsaker du har kjøpt.  
Frøkurset finner sted på Geitmyra Skolehage på Sagene.  Her vil vi vandre rundt på området og høste frø fra forskjellige planter.  Alle frø på Geitmyra er økologiske og GMO-frie.  Du får tips til oppbevaring og du får med deg masse forskjellige frø hjem, i tillegg til at du blir kjent med en av Oslos vakreste grønne oaser.
Kursholder er Nina Berge, som er en erfaren skolehagepedagog som deler rundhåndet av sine erfaringer.  Kurset er spesielt tilpasset nybegynnere men folk med litt erfaring er også hjertlig velkomne.

Dette kurset finner sted på Geitmyra Skolehage på Sagene. Adressen er Kierschows gate 9. Nærmeste bussholdeplass er "Sagene", hvor både 20, 37 og 54-bussen stopper. Fra bussholdeplassen går du langs Kierschows gate, over rundkjøringen, i retning sentrum (med Nordre gravlund på høyre side av gata). På venstre side kommer du til en port som går inn til Geitmyra Parsellhage og Skolehage. Følg grusveien til du kommer inn på et tun. På tunet ser du et hønsehus - bak hønsehuset ligger et gammelt lavt rødt trehus med en hvit dør, hvor kurset finner sted. Det finnes ikke bilparkering i skolehagen.

For å melde deg på, gjennomfør betalingen her på deltager.no-siden med kredittkort.Dette er den eneste betalingsmåten. Påmeldingen er endelig, men ikke personlig, så om du ikke kan komme kan du gi plassen din til noen andre i ditt sted. Alternativt kan du legge ut kursplassen din på facebook-gruppen "MAJOBOs venner" for å finne noen som vil ta over/kjøpe/bytte kursplass med deg.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon