ØHIL Bandy 2015/2016

ØHIL Bandy går mot en ny sesong. De første lagen har allerede hatt trening, så nå skøytene må slipes og kølla må teipes!

Vi har meldt på lag i seriene, bestilt istid i Bærum ishall og jobber nå med bestilling av istid ute på Bærum Idrettspark. Det vil si at planleggingen av sesongen snart er ferdig og at regninger begynner å komme inn. Derfor gjør vi som i fjor og sender ut elektronisk påmelding og betaling av treningsavgift. Dette sparer klubben for mye arbeid med manuelle faktura og gir oss en rask bekreftelse på antall deltagere.

Treningsavgiften dekker alle utgiftene til alle lag blant annet lag i serie, istid både kamper og trening, NM seriespill, cuper, dommere, trenere osv. Nivået ligger i utgangspunktet på det samme som forrige sesong, men noen justeringer for nye klasser, som fører til flere kostnader.

For nye deltakere på Bandyskolen (2008), er aktivitetsavgiften på 1000,- Påmelding til denne gruppen kan gjøres her, så videresend gjerne denne mailen til aktuelle familier og venner som har barn i denne aldersgruppen. Mer informasjon om opplegget for bandyskolen vil komme etterhvert.

Registrer din påmelding og betal treningsavgiften i høyre kolonne. Ikke vent til fristen, gjør det i så fort du har mulighet!

 

Sted: Øvrevoll Hosle
:
:


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Eivind Thorne
Tel: 91832121Lik Deltager.no på Facebook: