Flerårige grønnsaker og spiselige stauder

FLERÅRIGE GRØNNSAKER OG SPISELIGE STAUDER - MASTERCLASS MED STEPHEN BARSTOW

Stephen bor i Malvik og har viet 30 år til å prøve ut et 2.000-tallsforskjellige grønnsaker i sin hage, de fleste flerårige og flere av dem vanlige stauder i norske hager. Det er lite sannsynlig at noen annen har prøvd så mange forskjellige arter av spiselige planter, og dette i et område der han ble advart, som ung vegetarianer på 80-tallet, skulle være for kaldt å dyrke grønnsaker!  Hans salat bestående av 538 sorter i 2003 ga ham tittelen "Extreme Salad Man».  Stephens bok «Around the World in 80 plants: an edible perennial vegetable adventure for temperate climates» er publisert  19. november 2014 i Storbritannia.

Kurset blir en tur verden rundt på jakt etter spennende flerårige grønnsaker og spiselige stauder. Alle vekstene har Stephen testet i sin hage i Malvik like øst for Trondheim og flere vil dere kjenner igjen som matplanter.

Dette er en unik mulighet til å gå i dybden i en mindre gruppe for å lære mer enn det man gjør av et enveis-kommunikasjon i et kort foredrag i et stort seminarlokale. 

Det blir anledning til å kjøpe og få signert Stephens bok Around the World in 80 edimentals" for kr. 200,- (kun kontant).

Påmeldingen er endelig, men ikke personlig, så om du ikke kan komme kan du gi/bytte/selge plassen din til noen andre i ditt sted.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon