Around the world in 80 plants

Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening inviterer til: 

Foredrag og vandring med forfatteren Stephen Barstow

Denne for mange svært etterlengtede bok byr på en fantastisk og spennende gastro-botanisk reise der vi underveis blir servert en frodig meny av spiselige planter fra hele verden.

Stephen Barstow sier at hensikten med boka er å dele av sine erfaringer gjennom 30 års utprøving av spiselige, flerårige planter (stauder), ikke minst de prydplantene han kaller edimentals, satt sammen av edible (spiselig) ogornamental (til pynt). Fra de over 2000 nyttevekstene i forfatterens hage i Malvik utenfor Trondheim, har han valgt ut 80 favorittmatplanter som familien bruker i det vanlige, gjennom et normalår, og som klarer seg i hagen i det kalde klimaet så langt nord.

Reisen bringer oss fra «the streets of London» til våre hjemlige trakter, dvs. Norge og Skandinavia, via Vest- og Sentral-Europa, Syd-Europa og Middelhavet, Kaukasus, Himalaya og Sibir, Fjerne Østen og Australia, Syd- og Nord-Amerika. Gjennom 6 kapitler basert på disse geografiske områdene, får hver plante sin fortelling, om den høstes vill, om den dyrkes eller begge deler, hvordan den brukes, nå og da. Det hele rikt illustrert med nærbilder og oversiktsbilder. Fotografiene av plantedeler klargjort for bruk er utrolig lekre og fristende!

Tid: Mandag 11. mai kl 18-21
Sted:  Det Grønne Hjørnet,  Frydenlundgata 12, 0169 0slo.

Pris: Kr 100 som inkluderer en kopp kaffe/te og suppe etter vandringen.  Dette betales på kafeen på Det Grønne hjørnet.  VÆR SNILL OG HA MED KONTANTER! 


Alle som melder seg på arrangementet blir automatisk abonnent på vårt nyhetsbrev.

 

Sted: Det Grønne Hjørnet
Startdato: 11.05.2015 18:00
Påmeldingsfrist: 08.05.2015 19:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Pål Karlsen
Tel: 93224377Lik Deltager.no på Facebook: