Treningssamling Daftø 2015

Treningssamling Daftø, Sverige, 16-19 April 2015 

Kjære Sykkelvenner

Landeveisgruppa i Kolbotn SK gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer herved til treningssamling på Daftø Resort i Strømstad fra 16 April - 19 april, 2015. http://www.dafto.se

Det blir tilsvarende opplegg som i fjor. Vi sykler sammen ned på torsdagen (ca 150km), kjører to økter på fredag, to på lørdag, og sykler hjem igjen på søndag. Bagasjetransport ordnes. Vi bor i tilsvarende hytter som i fjor, 6 og 8 manns, med bad og dusj. Daftø har lovet oss gode porsjoner med mat, slik at alle blir gode og mette, og de har lovet å åpne felles dusj/badstue for oss, så vi slipper dusjkø på hyttene. Det blir en tur med hovedfokus på trening, men selvfølgelig også mye sosialt når vi reiser så mange sammen. Vi har i flere år forsøkt å få med flere grupper fra klubben, men uten hell. Årets tur blir derfor kjørt i KSK40 tempo, og opplegget blir tilpasset KSK40. Er det en eller en gruppe som vet de ikke klarer å følge KSK40 tempo, så er de selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med nedover, men de må da beregne å lage sitt eget opplegg. 

Hvis noen frykter at sykkelturen ned blir for lang og hard så tidlig på sesongen, så er det selvfølgelig mulig å komme seg ned på egenhånd, evt. kjøre følgebilen (bagasjetransporten)  som vi skal ha med nedover.
 
Prisen blir som i fjor, kun 2200,- pr person. Fullpensjon. Ink. Middagsbuffet på torsdag/fredag/lørdag, frokost fredag/lørdag/søndag og lunch fredag/lørdag. Påmeldingen er bindende.

Vi har foreløpig fått booket 18 plasser, så her gjelder "Først til Mølla" prinsippet. Meld deg derfor på allerede i dag for å sikre deg plass. Siste mulige påmelding er 20 februar kl 15.00. 

Vel møtt til en ny, fantastisk tur i regi av KSK. Dette er en fantastisk anledning til å ha det sosialt med sykkelvenner og sikre formen i 2015.

Forutsetning for deltakelse på treningssamlingen er at du er medlem i KSK, over 18 år, og innehar klubbtrøye (ny type)

Har du spørsmål til arrangementet, ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede på mobil Egil 918 67 463.

MVH
Reiseleder Egil Bagge 

Sted: Daftø
Startdato: 16.04.2015 13:00
Påmeldingsfrist: 20.02.2015 15:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Egil Bagge-Skarheim
Tel: 91867463
egil.bagge@kellox.noLik Deltager.no på Facebook: