Hundens språk

Ønsker du å gjøre treningen og opplæringen enklere?

I denne enkle innføringen om hundens språk og atferd, vil du gjennom bilder og forklaringer lære mer om hvordan vi kan lykkes i å trene hunden på en enklere måte, og om hvorfor hunden gjør som den gjør i ulike situasjoner. I tillegg vil du få et veldig godt grunnlag til å forebygge og endre uønsket oppførsel.

Misforståelser kan føre til blant annet at hunder blir frustrerte og begynner å snakke til oss "i store bokstaver" - som igjen misforstås som blant annet aggressivitet hos hunden. Vi kan også lære oss å oppdage eventuelle smerter og ubehag som kan være årsak til atferdsproblemer - for ikke å snakke om muligheten til å unngå ubehagelige og potensielt skumle situasjoner mellom hunder og barn/hund.

Det aller BESTE er at vi legger et kjempegodt grunnlag for trening, samspill og forståelse ved å lære oss mer om hundens språk og signaler!

Her er noe av det vi gjennomgår:

  • Hvordan trene på vellykket innkalling og kontakt?
  • Hvordan bør barn (og voksne) omgås en fremmed hund?
  • Hvorfor rir hunder?
  • Kan en sint hund logre med halen?
  • Er knurring alltid et faresignal?


Pris: 150,-

Tid: kl. 20.00 - 21.30
Hva er et webinar?
Et webinar er en presentasjon eller foredrag på internett hvor du kan se og høre foredragsholder og følge den skriftlige presentasjonen. Du kan skrive inn dine spørsmål som vil bli synlig for foredragsholder og de andre deltakerne.


Det eneste du trenger er en PC eller MAC med lyd (ikke kamera). Påmeldingen skjer via deltaker.no, et program DnB står for, og betalingen skjer trygt via nettet.

Før foredraget starter vil du få tilsendt et passord på epost som du trenger for å logge deg på.

 

Sted: Webinar
Startdato: 09.12.2014 20:00
Påmeldingsfrist: 09.12.2014 19:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Lisbeth Borg de Waard
Tel: 99042803
lisbeth@de-waard.comLik Deltager.no på Facebook: