Riesling og julemat

Riesling i alle varianter til
norsk klassisk julemat

Onsdag 19. november kl. 19.00 - 21.00

Norske juletradisjoner følger sterke ritualer, men kan noen tyske viner gjøre maten enda mer spennende?

I samarbeid med Vinkurset.no inviterer vi til en kveld med klassisk julemat som kobles mot noen av Tysklands virkelig gode rieslinger. Tysk riesling er en av verdens mest ettertraktede viner da den fremviser et spekter av stilarter som få andre druer har mulighet til. Denne kvelden får du innblikk i hvordan en vinkelner tenker når det skal sette vin til maten samt deres valg av den beste vinen til akkurat denne retten.

Julemat er tradisjon, ofte drikker man tradisjonelt til maten, men finnes det alternativer?

Denne kvelden får du sjansen til å oppleve noen nye kombinasjoner som kanskje overrasker deg slik at du tør å prøve noe nytt denne julen. Vi kan love deg spennende, utfordrende og herlige kombinasjoner av mat og vin denne kvelden. All veiledning av vin skjer i regi av en Norges mest anerkjente vinkelnere, Ken Engebretsen.

Maten lages av Mathallens beste kokker med råvarer fra Mathallen.
Av mat serveres det: Lutefisk – Pinnekjøtt – Ribbe – Risgrøt
Viner: 2 forskjellige viner til hver av rettene


Arrangementet er et ”minglearrangement” med smaksprøver på mat og vin og 
ikke en ”sitt ned” smaking.


Arrangementet er tilrettelagt for alle nivåer av vininteresserte.

Når: Onsdag 19. november kl. 19.00- 21.00
Sted: Mathallen (Matsalen - messaninen), Maridalsveien 17, 0178 Oslo
Pris medlem NVkF: Kr. 450,- per pers. som inkluderer all mat og drikke
Pris ikke medlem NVkF: Kr. 550,- per pers. som inkluderer all mat og drikke
Bindende påmelding med forhåndbetaling: https://www.deltager.no/riesling_og_julemat_19112014


Velkommen!
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon