SBR Swimcamp - oktober/november 2014

Velkommen til våre NYE SBR SWIMCAMPS 10-12 oktober (5 ledige plasser)

14-16 november 2014 er FULLTEGNET

Vi vurderer fortløpende ny camp første helgen i november (1-2 nov) for etternølere

Vi er stolte over å presentere vår femte sesong med SWIMCAMPS i Holmestrand
Nærmere 100 svømmere deltok på våre SBR swimcamps i 2013/2014. Vi har mange forespørsler om kurs, og interessen for openwater svømming og triathlon er økende. 


Bli med på en lærerik og inspirerende svømmehelg i Holmestrand, sammen med andre svømmere og triatleter. Kurset egner seg både for nybegynnere - og for de som er litt mer "øvet" i crawl. Vi deler opp i ulike ferdighetsgrupper underveis.

Begrenset antall plasser! Påmeldingsfrist er 9 oktober og 10 november.

Vi gir deg en grundig gjennomgang av svømmeteknikk og viser øvelser/ drills som du kan bruke for å forbedre din teknikk, samt å øke utholdenheten.

Noen av norges beste triathlonsvømmere er instruktører på campen; Tom Remman og Kristofer Larsen. Tom kan blant annet kan vise til 5 pallplasser på Norseman de siste årene - hvor han flere ganger har vært først opp av vannet. Begge deler sine erfaringer i forhold til hva du kan gjøre for å stille best mulig forberedt til en triathlon/swimrun konkurranse. SBR Training har holdt svømmecamper i 5 år og har bred erfaring på hva som fungerer for nybegynnere og øvede på crawltakets mysterier.

I løpet av helgen vil det bli totalt 4 svømmeøkter, inkludert filming av hver enkelt utøver som gjennomgås i detalj slik at alle får spesifikke tips til forbedring av sin teknikk. I tillegg blir det gjennomgang av essensiell teori, inkludert forslag til hvordan du kan legge opp svømmetreningen etter campen. Vi tilbyr deg en real verktøykasse, som du tar med deg hjem. 

Det vil bli muligheter for test - og kjøp av våtdrakter og svømmetøy fra Zoot. Våre partnere deltar også med sine produkter.

Kurset starter fredag klokken 14:45 og avsluttes søndag formiddag. Nærmere detaljer sendes etter påmelding. Bindene påmelding. 


Spørsmål kan rettes til Tom Remman på telefon 40004858 eller tom@xterranordic.com

Vi ses til to herlige svømmehelger!

 

 

 

 

  

Sted: Høyanghallen, Holmestrand
Startdato: 10.10.2014 14:45
Sluttdato: 12.10.2014 14:00
Påmeldingsfrist: 09.10.2014 13:45
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Tom Remman
Tel: 40004858
tom@xterranordic.comLik Deltager.no på Facebook: