Naturvernforbundet 100års jubileum
Sted: Clarion Hotel Admiral
Startdato : 18.10.2014 12:00
Sluttdato : 19.10.2014 00:30
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Anneli Linnea Grimen
jubileum.nvf@gmail.com

Naturvernforbundet 100års jubileum

I 100 år har naturvernere jobbet utrettelig for å ta vare på vår rike natur og skape et bærekraftig samfunn. 18. oktober 2014 fra klokka 11.00 til kl 01.00 samler vi til stor feiring på Sjøkanten på Clarion Hotell Admiral i Bergen, C Sundts gate 9. Hans Majestet Kong Harald V, Naturvernforbundets høyeste beskytter vil delta på feiringen.

Hovedtaler er forfatter, aktivist og guardianspaltist Tony Juniper vil holde et foredrag om hvordan Norge kan gå fra et oljeavhengig land, til et land som er basert på økologiske prinsipper. Mer informasjon om programmet finner du på våre nettsider: naturvernforbundet.no/100aarsjubileum.

 

Clarion Admiral som samarbeidpartner på 100 årsjubileum

Clarion Admiral Bergen er Naturvernforbundets samarbeidspartner for 100 årsjubileumsdagen. De serverer mye økologisk mat og har nylig redusert sitt energiforbruk med nye vinduer og varmegjenvinning. Deres miljøprogram hjelper til med å redusere hotellets miljøbelastning, energiforbruk og avfall. På grunn av at vi samarbeider med Clarion har vi mulighet til å få servert lunsj, kaffe, frukt og treretters festmiddag basert på økologiske, lokale og bærekraftige ingredienser til en lavere pris enn ellers. Meny finner du på våre nettsider.


Trenger du overnatting?

Dersom du ringer direkte til Clarion Admiral Bergen på tlf 55 23 64 00 og oppgir referansenummer 1037R210398 vil du kunne bestille dobbeltrom inkludert økologisk frokost til kr 980. 

Festen er et spleiselag

Vi arrangerer dette 100 årsjubileumet for å sette fokus på hva som har blitt gjort av miljøarbeid og bli inspirert til videre innsats for miljøet. Vi har begrensede midler og disse ønsker vi å bruke først og fremst på miljøarbeid. Derfor inkluderer påmeldingen en gave til Naturvernforbundet. For aktive og samarbeidspartnere som bidrar betydelig gjennom året er gaven redusert. Dette betaler du for hele dagen:

  • 1500 kr (ikke medlem)
  • 800 kr (medlem og representant for samarbeidspartner)
  • 500 kr (aktiv, tillitsvalgt og ansatt i Naturvernforbundet/Natur og Ungdom). 
For at så mange som mulig skal få plass åpner vi nå også for å kun melde seg på dagprogrammet. Dette må man gjøre per e-post. Se informasjon nedenfor. For å delta på dagprogram inkl. lunsj, kaffe, te frukt gir du følgende gave:
  • 500 kr (ikke medlem)
  • 300 kr (medlem)
  • 200 kr (aktiv, tillitsvalgt og ansatt i Naturvernforbundet/Natur og Ungdom)

Gaven fra gjestene bidrar til å dekke noe av kostnadene med lunsjbuffet, treretters festmiddag, kaffe, te, frukt og andre utgifter i forbindelse med jubileet. Vi trenger ikke fint porselen eller sølvbestikk, men din gave gjennom å melde deg på her blir satt stor pris på.


Påmelding  via deltager.no er stoppet pga fulltegnet heldagsprogram, men vi oppfordrer deg til å melde deg på venteliste. Særlig på dagsprogrammet er det store muligheter for å bli med dersom du er raskt ute med å sette deg på venteliste.

1.Meld deg på e-post tiljubileum.nvf@gmail.com ved å oppgi navn - e-post - tlf - kategori (ikke-medlem, medlem, aktiv) - mat (lange, kylling eller vegetar) ev. annet. Skriv dag/heldags/kveld i prioritert rekkefølge. Eks. 1. Dag inkl. lunsj. 2. Heldags 3. kveld.
2. Dersom du har fått bekreftet at du har fått plass betaler du inn ovennevnte beløp til kontonummer: 90130539377 så snart som mulig.

NB! P.g.a. begrenset antall plasser har vi holdt av plasser til spesielt inviterte, personer med sentrale tillitsvalgt og medhjelpere. Vi åpner opp for nye deltakere dersom det blir ledig. Så meld deg på om du har lyst til å være med.

Dersom du ønsker å bidra med hilsningstale eller har andre spørsmål om påmeldingen: ta kontakt på e-post jubileum.nvf@gmail.com eller tlf 913 05 213. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon