EVENTER

KONSERTER, SHOW,
UTSTILLINGER MM.
REGISTERER DEG
ARRANGERE
EVENT
Egne eventer

Det er mange tråder å holde i når du arrangerer konsert, kunstutstilling, show eller annet event. Når du bruker oss til å håndtere påmeldinger, betalinger og innsjekk, kan du bruke din tid på å planlegge arrangementet, følge opp artister eller utstillere, markedsføring etc. Vi utbetaler hver uke, så du slipper store utlegg før arrangementet er gjennomført. Det er gratis å registrere seg som arrangør hos oss!

Eventbyrå

Som tilbyder i markedet for online påmelding og - betaling, har vi ofte snakket med eventsbyråer som tilbyr vårt påmeldinsgssystem til sine kunder.

Det å ha en moderne løsning for online påmelding og betaling er noe som vil gjøre din tjeneste mer attraktiv, samtidig som det betyr at du alltid har korrekt oversikt over påmeldinger og økonomi.

HVA VI KAN
TILBY
Deltager Basic

Vårt påmeldingssystem Deltager Basic dekker de fleste behov - sett opp din egen påmeldingsside og velg om den skal være offentlig eller kun for inviterte. Online påmelding og betaling, oppdaterte deltager- og økonomiske rapporter. Du har tilgang til systemet 24/7, og det er gratis å registrere seg som arrangør. Vi utbetaler hver uke!

Tilleggsmoduler

Vi vet at våre kunder har ulike behov, og derfor har vi et bredt spekter av tilleggsfunksjonalitet.
Mulighet for innsjekk, venteliste, gavekort og engelsk språk for å nevne noen.

Se alle våre tilleggsmoduler her, og kontakt oss for et godt tilbud!

BILLETT-
SYSTEM
Et bærekraftig og moderne alternativ

Bruk vårt billettsystem for å håndtere deltagere og innsjekk på arrangementet. Deltagere mottar billetter med QR- eller strekkode. Ved å benytte elektroniske billetter sparer du både tid og penger, samt fremstår mer moderne.

Du kan bruke PC eller vår mobil-app for registrering av deltagere ved ankomst. Appen er tilgjengelig i App-store og Google Play.

Kontakt med oss for mer informasjon!