Sted: Strand Leirsted og Gjestegård
:
:
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Elsabet Sørby
Tel: 24070707
elsabet@vineyard.no

Engasjert - Menighetsweekend 2017

Vi har vi en drøm om å se helt vanlige mennesker bli satt i brann og engasjert. Engasjert i Gud. I hverandre. Og i det oppdraget Gud har gitt oss. Å være elsket av Gud, leve i Hans kjærlighet, og å elske andre mennesker inn i Hans nærhet. Derfor er «engasjert» også overskriften på årets menighetsweekend.

Med oss på denne weekenden har vi fått en engasjert mann – Tom Murphy, pastor i Trent Vineyard, og som sammen med sin kone Helen i mer enn 20 år har bygget opp et omfattende sosialt arbeid gjennom Vineyard i Nottingham. Han deler av sitt engasjement for de fattige og fra sin personlige trosreise.

Menighetsweekenden er et sted der små og store kan få et lite pusterom fra hverdagen, få være sammen med andre fra menigheten og bli inspirert til å følge Ham. Å dra på tur sammen er en kjempefin mulighet for å bli kjent med nye og styrke relasjonene og felleskapet i menigheten.


Når og hvor: 

Fredag 15. sept til søndag 17. sept samles vi på Strand Leirsted i Sandefjord. Strand ligger ved kyststien til friluftsområdet Tønsberg Tønne med utsikt utover havet, flotte svaberg og vernede naturreservat med sjeldne trær og planter.

Vi starter med registrering kl 17 og middag kl 18.00 fredagen og avslutter etter lunsj på søndagen.

PÅMELDINGSFRIST SØNDAG 10/9!


Program / innhold:

Det blir kveldsmøter på kveldene med lovsang, undervisning og mulighet til å bli bedt for blant annet.

På lørdag formiddag har vi ca en time inne sammen til undervisning og deretter går vi ut å gjør noe hyggelig i lag ute. Ettermiddagen kan brukes ute i det fri for den som ønsker det og det er også mulig å være med på en workshop om engasjement med Tom Murphy og det går rykter om at det blir noen form for underholdning / hygge etter middag en gang.

På søndagen samles vi alle sammen og feirer familiegudstjeneste.


For barn og unge: Strand leirsted har flotte uteområder med lekeapparater, fotball og volleyballbane, bordtennisbord, badminton, utendørs sjakkbrett, og kanoer for å nevne noe. På lørdagen blir det barnemøte. For ungdommene blir det film, leirbål, ungdomsmøter både fredag og lørdag blant annet.


Vi ser virkelig frem til helgen og tror, håper og ber for at den vil bli til rik velsignelse!Priser:

Inkludert i prisen er 2 overnattinger, måltider med bemannet kjøkken. Fast betjening og ingen utvask.

Vi har to boalternativer: Hytte og gjestehus. Gjestehuset er nå fullbooket. 

Det finnes ca 100 sengeplasser på hytter med 5 senger og vask på hvert rom og felles do på gangen og egne dusjbygg.

Gjestehuset er nyoppusset med 2 senger på hver rom og sovesofa og egne bad. De rommene er nyere og dyrere. De har eget påmeldingsalternativ både for barn og voksne. Når det er fullt blir det alternativet borte. Her er det førstemann til mølla som melder seg på som får rom.

Voksen i hytte: 1400 kr

FULLBOOKET: (Voksen i gjestehus: 1600 kr)

Barn 3-14 år i hytte: 650 kr

FULLBOOKET: (Barn 3-14 år i gjestehus: 750 kr)

14-18 år, student / trygdet kr: 1000 kr

Barn til student / trygdet 500 kr

Barn under 3 år 15 kr

Dagpris lørdag voksen 500 kr

Dagspris lørdag barn 250 kr

Leie av sengetøy (dynetrekk/laken/putevar) koster 100,- ekstra pr person.

Noen vil kanskje legge merke til at prisene er høyere enn i fjor. Dette er fordi vi har valgt et nytt sted uten 8-manns rom som i fjor og forfjor. Menighetsweekenden er et nonprofitarrangement hvor målet er å gå i null. Vi velger å gå tidlig ut med mulighet til påmelding så at man kan regne helgen inn i feriebudsjett eller i hvert fall fordele kostnadene over flere måneder hvis det er ønskelig.

Dersom du har dårlig råd kan vi være behjelpelige med pristilpasning. Ta i så fall kontakt med: Administrasjonsleder Elsabet Sørby, elsabet@vineyard.no

Hjertelig velkommen til en god helg sammen!

Hilsen programkommiteen: Elsabet Sørby, Ingrid Kjellesvik Hov og Sonja Myhr Atkinson

 

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.