Engadin Skimarathon 2018

For 3.året inviterer Nye Høyder til Engadin Skimarathon. I mars 2018 tilbyr to turer med forskjellig varighet. Vi reiser fra Trondheim til St. Moritz fredag 9.mars, og du kan velge mellom hjemreise tirsdag 13. eller fredag 16.mars.

Engadin Skimarathon går i fristil over 42 eller 21 km i fantastiske naturomgivelser ved St. Moritz, Sveits. Engadin Skimarathon inngår i Worldloppet og er en sportslig utfordring, men også et opplevelsesrikt skirenn. Rennet er for alle, uansett nivå. Løypen går oppover Engadin-dalen i lett terreng. Det er tilrettelagt for både klassisk og skøyting. St. Moritz er kjent som en av de fineste skidestinasjonene i verden med muligheter for både langrenn og alpint. Den vakre byen byr også på flotte restauranter, hoteller og shopping muligheter. Dette er en fantastisk reise du må oppleve.


Alt. 1 fredag 9. til tirsdag 13. mars

Pris: 14.290,- per pers (inkl. Flyreise tur/retur, opphold i dobbeltrom inkl. halvpensjon, transport tur/retur Zürich Airport – St. Moritz, startnummer til Engadin Skimarathon, Reiselederservice og veiledning ved smøring av ski). 


Alt. 2 fredag 9. til fredag 16. mars

Ønsker du å forlenge oppholdet til fredag 16.mars ønsker vi deg hjertelig velkommen til å gjøre dette. St. Moritz byr på mange flotte aktiviteter og vakker natur. Vi kan anbefale flotte skiturer, dager i bakken eller topptur på randonee-ski. Vi i Nye Høyder hjelper deg med å booke guidet tur og/eller alpintutstyr 

Pris: 20.900,- per pers (inkl. Flyreise tur/retur, opphold i dobbeltrom inkl. halvpensjon, transport tur/retur Zürich Airport – St. Moritz, startnummer til Engadin Skimarathon, Reiselederservice og veiledning ved smøring av ski). Ved påmelding bekrefter kunden å ha lest og godkjent betingelser og vilkår her.


Registreringsskjema