Engadin Skimarathon 2019

For 4.året inviterer Nye Høyder til Engadin Skimarathon. I mars 2019 tilbyr vi tur til Engadin skimarathon 08.03 til 12.03.

Engadin Skimarathon går i fristil over 42 eller 21 km i fantastiske naturomgivelser ved St. Moritz, Sveits. Engadin Skimarathon inngår i Worldloppet og er en sportslig utfordring, men også et opplevelsesrikt skirenn. Rennet er for alle, uansett nivå. Løypen går oppover Engadin-dalen i lett terreng. Det er tilrettelagt for både klassisk og skøyting. St. Moritz er kjent som en av de fineste skidestinasjonene i verden med muligheter for både langrenn og alpint. Den vakre byen byr også på flotte restauranter, hoteller og shopping muligheter. Dette er en fantastisk reise du må oppleve.

Fredag 8. til tirsdag 12. mars

Pris: 14.790,- per pers (inkl. Flyreise tur/retur, opphold i dobbeltrom inkl. halvpensjon, transport tur/retur Zürich Airport – St. Moritz, startnummer til Engadin Skimarathon, Reiselederservice og veiledning ved smøring av ski). Vi er tilgjengelig med råd om trening, ernæring og skiservice fra du melder deg på og frem til turen er gjennomført, ta kontakt! 


Max antall: 23 personer


Vi er behjelpelig for de som ønsker å være i Sveits noen dager ekstra! Ta kontakt! 


Ved påmelding bekrefter kunden å ha lest og godkjent betingelser og vilkår her.


Registreringsskjema