Norsk NaturfotoFestival deltakermiddager 2019

Påmelding deltagermiddag

I år som i fjor har vi valgt en mer uformell middag på fredagen, slik at vi har god tid til å mingle og bli kjent med hverandre. Lørdagen blir det felles middag som vanlig på Thon Hotel Ski.  Vi håper dette vil falle i smak, og at vi klarer å skape gode møteplasser for dere fotointeresserte. Deltakermiddagen er som vanlig en utmerket anledning til å knytte nye kontakter og møte gamle og nye venner. De fleste foredragsholderne vil også delta på middagen.


Menyer og priser

Fredag 08. mars, rett  etter siste forestilling i Rådhusteateret. Stående servering i utstillings lokalene til Kirkeveien 3, annen etasje

Tapas fra lokal catering i Ski:

Hjemmelaget spekeskinke fra Idrettsveien 2, servert med trøffeleggerøre og honningkokt hvit asparges.

Klippfisk confi servert med oliven karamell, mandelpotetpure og semi-tørkede små tomater.

Syltet ferskvannsfisk, Kalix løyrom, eple-persillerot puré og rugkjeks.

Glaserte svinekjaker med sprøstekt lokal potet.

Små paier med hjemmelaget bacon og kraftkar.

Saltbakte små poteter.

Hjemmebakt brød, rørt smør og ramsløk aioli.

Pris kr 380.- per person. Drikke kjøpes utenom av den enkelte. 


Lørdag 09.mars  kl 20.45 Festivalmiddag Thon Hotel

En deilig, hjemmelaget gryte, serveres på buffet sammen med salat og brød. Kaffe og kake eller panna cotta til dessert. 

Prisen inkluderer en bong som kan brukes på mineralvann, øl eller vin i baren. 

Pris kr 390.- per person


Antrekk

fredag: fritid

lørdag: pent fritid


Velkommen!


Festivalbilletter
Har du ikke kjøpt festivalpass ennå? Lenke til billetter finner du her.

Hovedsponsor og Preferert Print Partner:




 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-post adresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Merknad/allergier
 *