Alt på ett sted

- den komplette plattformen for idretten!

Vi forenkler din klubbhverdag og samler alle funksjoner og tjenester på ett sted!

I en hektisk hverdag møter idrettsklubber og lag mange utfordringer, noe som fører til at administrasjonen, trenere og foreldrekontakter bruker mye av tiden på organisering. I forbindelse med kommunikasjon og påmelding blir mye av tiden brukt på Excel-lister, Facebook, SMS og e-poster. Det kan være vanskelig og tidkrevende å få inn kontingenter, egenandeler, organisere dugnader og få oversikt over påmeldinger til cuper og treningsleirer.

Med alt på ett sted får du:

  • Medlemssystem for kontingenter, treningsavgifter og lisenser.
  • Påmelding- og arrangementsystem for betaling av cuper, treningsleirer, egenandeler, dommer- og trenerkurs m.m.
  • Kommunikasjons- og informasjonsplattform, samt sosialt medier.
  • Koble utøvere, foreldre, trenere, supportere m.m. til klubbene og de ulike lagene.
Vi har gratis support på

Vi har gratis support på
telefon og e-post.

Alt på ett sted appen gir deg umiddelbar tilgang.

Deltager.no har samlet Alt på ett sted i en app for din klubb slik at du får kontroll over medlemsdata, aktiviteter, betaling, rapporter, informasjon og kommunikasjon. Dette vil forenkle driften av din klubb!

INNTEKT TIL KLUBBEN

INNTEKT TIL KLUBBEN

Med vår app kan du tilby dine samarbeidspartnere relevante og målrettete kampanjer som dine medlemmer har nytte av. Det finnes også løsninger for å kunne annonsere i appen mot aktuelle målgrupper. I tillegg til dette kan våre systemer også håndtere innbetaling til dugnader, som gjør det enklere å håndtere logistikken og innkjøp av dugnadsartikler.

Våre systemer er derfor et godt verktøy på flere områder for å kunne øke inntekten i din klubb!

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

ARRANGEMENT

Appen er koblet til arrangementsystemet på Deltager.no slik at du kan publisere dine arrangement på din klubbvegg og aktivitetskalender.

Du tar da også imot påmelding og betaling via appen - enkelt og greit.

Det finnes også løsning for å invitere deltagere til å melde seg på eller varsle dem når ett nytt arrangement er publisert.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

KOMMUNIKASJON

Kommunikasjon og informasjon spredt over ulike flater som e-post, Facebook, nettsider og SMS er en velkjent utfordring for idrettsklubber og -lag. Deltager.no vil forenkle dette gjennom og ha alle disse funksjonene i ett system og app.

Vår app vil ha et kontaktregister så klubben og dets medlemmer kan kommunisere via chat, mobil og / eller e-post. Du kan også filtrere hvem du ønsker kommunisere med.

Appen gir deg muligheten å tildele roller (f.eks. trenere, foreldre) til dine kontakter slik at du mer effektivt kan kommunisere til riktig personer.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

MEDLEMSSKAP

Ta i mot betaling for klubbens kontingenter og sett opp mulighet for automatiske trekk. Med automatiske trekk kan du periodisere når medlemskapet skal belastes betalingskortet. Betaler vil alltid få varsel før hvert auto trekk.

Du vil også få alle dine medlemmer samlet i én medlemsliste som er linket til arrangementssystemet og appen. Alt på ett sted.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

BETALINGSLØSNING

Lei av og purre og purre på innbetalinger? Fakturabetalinger betyr ofte mye manuelt arbeid og er kostbart og tidkrevende

Betalingsløsningen har støtte for kortbetaling (VISA og MasterCard) i tillegg til å kunne tilby fakturaløsning med automatisert purringsprosess

Man kan også betale med både VIPPS.

Dette er standard betalingsløsninger i nettbutikker, slik at dine deltagere og medlemmer føler seg trygge på at sikkerheten ivaretas under betaling.

For deg som klubb så vil du motta ukentlige utbetalinger for påmeldinger slik at man sørger for en jevn pengestrøm og ikke må vente med å få utbetalinger etter arrangementet er avsluttet.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

RAPPORTER

Du som klubb vil alltid ha tilgang til utbetalingsrapporter, deltakerlister, medlemslister og andre økonomiske rapportene. Statistikk og historikk over hvilke aktiviteter medlemmer deltar på er også et viktig verktøy.

Rapportene oppdateres i sanntid så du kan hele tiden være trygg på at du har riktig informasjon i systemet.

Alle rapporter kan eksporteres til Excel.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

AKTIVITETSKALENDER

Med vår app kan du publisere klubben og lagets arrangementer (både kommende og fullførte).

Medlemmet får derfor fullstendig oversikt og du gir all informasjon i én app med mulighet for påmelding og betaling via appen.

Appen er synket mot kalenderen i din smarttelefon og i tillegg til Google Maps.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

SOSIALT

Med din egen klubbvegg så kan klubbene, men også lag, kommunisere via en sosial vegg. Her kan man laste opp bilder, dele nyheter, publisere kampresultater og arrangementer samt mye mer.

Det er også delingsknapper til sosiale medier hvis man ønsker.

Klikk på de andre ikonene for mer informasjon!

arrow

Meld din interesse så tar vi kontakt!

Ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor vil vi ta kontakt med deg slik at vi får mer kjennskap til dine behov som klubb. Vi vil også gi deg oppdatert informasjon på e-post og (evt.) SMS med spennende nyheter og informasjon vedr. vår app og Deltager.no