CHEERup Festival 2020!

Vi har tilbud til alle aldersgrupper, og det er helt sikkert noe som kan passe for deg enten du er aktiv i klubben vår eller ikke!

Alle campene følger Covid-19 smittevernregler, og det er derfor begrenset antall plasser. 


2. klasse til 4. klasse:  CheerUp MiniCamp! (Åpen for utøvere fra alle klubber)

En camp for de yngste. Campen rettet mot barn som er på SFO og trenger aktiviteter i et gitt tidspunkt. Campen skal være lang nok til at foreldre kan jobbe, mens vi underholder barna! Halve dagen med cheerleading, turn og trening, så vil andre halvdel av dagen være satt av til aktiviteter for barna: Quiz, vannkrig, sløyfe-verksted, “Kino” og lignende.

Mandag 22.juni kl 09-15.30

Tirsdag 23.juni kl 09-15.30

Onsdag 24.juni kl 09-15.30


5. klasse til 7. klasse:  CheerUp PeeweeCamp! (Åpen for utøvere fra alle klubber)

Campen vil være tilpasset for å gi barna en aktivitet etter en rolig periode, være med venner, trene og leke. Halve dagen med cheerleading, turn og trening, mens andre halvdel av dagen er satt av til aktiviteter for barna: Quiz, vannkrig, sløyfe-verksted, “Kino” og lignende. 

Peewee vil ha eget opplegg, delt fra minis.

Mandag 22.juni kl 09-15.30

Tirsdag 23.juni kl 09-15.30

Onsdag 24.juni kl 09-15.30


Ungdom mellom 12-15 år: CheerUp UngdomsCamp!

En camp for ungdom som ønsker aktivitetstilbud i sommerferien før f eks foreldre har ferie. Campen er for alle! Dette er for utøvere som er sultne etter å lære nye ting, men også har savnet tid med cheer-venner og trening! Dette vil være en kombinasjon av turn, stunt og uttak forberedelser. Men også gøy, venne-tid og kanskje grilling? 

Campen vil også ha en egen gruppe som gjør "intro til cheerleading" for eventuelt nye utøvere som ønsker å prøve seg på vår fantastiske idrett!

Torsdag 25. Juni kl 09-14

Fredag 26.Juni kl 09-14


 


 

Registreringsskjema