Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Noe av den beste innvesteringen du kan gjøre er å ta deg tid til å lære valpen din gode vaner og grunnferdigheter fra starten av. På våre valpekurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med det aller viktigste en valp bør lære. Det skal være gøy å trene hund ? for både hund og eier!


På valpekurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling: hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Hvordan hunder lærer:  hvordan forsterke god adferd og stoppe uønsket adferd
  • Kontakt og oppmerksomhet: er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det.
  • Innkalling: vi gir deg metodene for hvordan du går fram for å trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd: lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse:  vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære valpen å si "vær så snill" og vente på "vær så god".
  • Bli/være rolig: du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin, og være rolig både hjemme og på besøk. 
  • Miljøtrening og sosialisering: hva bør valpen oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
  • Kroppsspråk: lær å lese hundens språk bedre, gjenkjenne tegn på stress og forstå hva valpen sier.

Valpekurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 5 mnd gamle. Har du hund over 5 mnd ta kontakt- med litt tilpasninger så går det oftest greit også med eldre valper. 

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning. Vi har flotte innendørs kurslokaler med sklisikkert gulv, på Vallermyrene i Porsgrunn. 

Kursavgiften inkluderer klikker (valgfritt å bruke), diplom, godbitpose og skriftlige ressurser. 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder.

Kun 5 plasser!

Hall leie kr 245,- er inkludert i prisen. 

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.


Datoer og tid:

Online teorikveld: TIRSDAG 02.01.2024 kl 18- ca 20

Praktiske kurskvelder: TIRSDAGER 09.01., 16.01., 23.01., 30.01. og 06.02.  kl 18.15- 19.15

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Født   *
Hva ønsker du å lære på kurset?
Betalingsmetode
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

5

Sted

Kontaktinformasjon