Har du fått en ungdomspøbel? Virker det som alt du har lært valpen er glemt? Ønsker du en harmonisk og trygg familiehund? Da er dette kurset for deg!

På dette kurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blant annet med:

  • - belønningsutvikling
  • - kontakt og engasjement
  • - innkalling
  • - gå pent i bånd
  • - passere andre mennesker og hunder
  • - ro og fokus, også rundt forstyrrelser

Du vil også lære om aktivisering, videre sosialisering og miljøtrening, hundens utvikling fra valp til voksen; og hvordan best håndtere den ofte utfordrende ungdomstida med hunden din.

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer men hva DU lærer. Målet er at du skal lære metoder for effektiv og motiverende hundetrening, som gjør deg klar til å takle nye utfordringer og trene videre med hunden din også etter kurset.

Kurset passer for hunder fra ca 6 måneder opp til 18 måneder. Vi anbefaler dette kurset etter fullført Valpekurs, for å videreutvikle og vedlikeholde de viktige grunnferdighetene til valpen. Kurset passer også for deg som ikke har gått på Valpekurs. (Kurset kan oftest tilpasses eldre hunder også, så ta gjerne kontakt hvis du ønsker å delta med din voksne hund.)

Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser, godbitpose og diplom. 
 
Hunden din må kunne vente i bilen i perioder mellom treningsøkter, da vi trener med 1-2 hunder om gangen.
 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder.

Kun 4 plasser!

Hall leie kr 245,- er inkludert i prisen.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs i oppvarmet lokale med sklisikkert gulv.

Teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.


Datoer og tid:

Online teorikveld: ONSDAG 13.03.2024 kl 18- ca 20

Praktiske kurskvelder: MANDAGER 18.03., 25.03., 08.04., 15.04. og 22.04. kl 17-18


NB! Hunden din må være komfortabel med å vente i bilen mellom treningsøktene.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Født  
Hva ønsker du å lære på kurset?
Kampanjekode 
Betalingsmetode
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Tidspunkt

Antall ledige plasser

2

Sted

Kontaktinformasjon