Ønsker du deg en lydig familiehund?

På dette kurset lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de viktige hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

Dette kurset passer for hunder i alle aldersgrupper, fra valp til voksen. Kursopplegget er godt gjennomprøvd med egne hunder, og vi vil gjennom 6 leksjoner hjelpe dere med å få ny motivasjon til å ta et skikkelig tak i hverdagslydigheten til hunden din. Du kommer ikke til å angre!

På kurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling – Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk. Ikke stjele mat etc.
  • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig ved håndtering, slik som kloklipp, pelsstell, veterinærbesøk. Rolig i møtesituasjoner på tur.
  • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.

Dette kurset er for hund med familie. Familiemedlemmer er derfor velkommen til å delta uten ekstra kostnad.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning. 

Kurset passer bra for deg som har gått Valpekurs tidligere. På dette kurset jobber vi med å trappe opp vanskelighetsgraden på øvelser vi har påbegynt på valpekurset, men det vil også bli gjennomgått nye øvelser.

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. 

Anbefalt litteratur til dette kurset er boken "BEST HVER-DAG" (Maria Brandel og Siv Svendsen).

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder, 1 gang i uken (onsdager) kl. 19.15 - 20.15

Onsdag 11 oktober: Teori og praktisk trening

Onsdag 18 oktober: Praktisk trening

Onsdag 25 oktober: Praktisk trening

Onsdag 1 november: Praktisk trening

Onsdag 8 november: Praktisk trening/miljøtrening

Onsdag 15 november: Praktisk trening/Avslutning


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon