Sommersnusen er en online utfordring som passer alle som liker å bruke nesa 

Starter 1. juli, frist for innlevering 15. september. Påmeldingsfrist senest 1. august. 

Sommersnusen 2024 består av 15 oppgaver. Alle som gjennomfører minimum 10 oppgaver får tilsendt en flott rosett i posten når utfordringen er over. 

Oppgavene blir publisert i en lukket facebookgruppe 1. juli kl. 08.00. 

Din oppgave er å velge ut hvilke oppgaver du vil gjøre, filme og legge ut i facebookgruppe. Det er selvsagt lov til å delta uten å sende inn film, men da vil du ikke motta rosett. 

Du kan søke etter hva du vil f.eks.  noseworklukter, kong, godbiter el. 

Alle kan delta, du legger oppgavene opp etter din hunds kunnskap og behov. 

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

22

Sted

Kontaktinformasjon