Er du interessert i søk og nesearbeid? 

Søk Grunnkurs er et kurs for deg som vil jobbe med søk og markering sammen med hunden din!

Søk Grunnkurs

På kurset Søk Grunnkurs jobber vi med søk som aktivisering i ulike søksøvelser! Det passer for deg som vil utfordre hunden med søksarbeid og har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid!

Hunden din elsker å søke! Hunden din er allerede snuse-ekspert, den bruker nesen sin til å snuse seg frem til spennende ting hele tiden. På dette kurset vil vi lære hunden å snuse seg frem til det vi vil, samtidig som vi jobber med at vi som hundeførere skal lære oss å tolke hundens signaler, og lære hunden å vise oss når den har «treff» ved å markere tydelig. 

Vi vil jobbe med å lære hunden din en god markering, slik at hunden din får vist deg når den har funnet! En solid og trygg markering er fundamentet for en god søkshund og samarbeid mellom hund og fører, slik at du aldri er i tvil om når hunden din har gjort en funn. 

Vi vil jobbe med at hunden skal bruke nesen sin til å gjøre funn i mange ulike miljøer og situasjoner. Søk er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som du utvikler samarbeidet mellom dere. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom deg og din hund. Gjennom å søke får hunden utløp for en viktig del av sin naturlige adferd; den får vært nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. Alt dette bidrar til å gjøre hunden din både sliten og lykkelig! 

Dette kurset legger et godt grunnlag for videre søkstrening. 

Vi kommer blandt annet til å jobbe med: 

 • Frysmarkering på kong
 • Frysmarkering på mynt 
 •  Søk etter kong i miljø
 •  Søk etter kong i line up
 •  Planlegge og evaluere treningen
 • Belønningsutvikling

Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre. Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.  

Tilleggsinformasjon

 •  Hall-leie kr 245,- kroner er inkludert  i kursavgiften.
 • Det er en teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.
  • DIGITAL TEORIKVELD 20.10 FREDAG Klokka 19.00
 • Praktiske kursdager 
  • 21.10 LØRDAG 10.00 - 16.00
  • 22.10 SØNDAG 10.00 - 16.00 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Gjenta e-post
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

6

Sted

Kontaktinformasjon