Nosework er en spennende og morsom aktivitet, både til hverdags og konkurranse. Enkelt å komme i gang, ingen forkunnskaper nødvendig, og alle hunder elsker å bruke nesa!

Nosework er en søksaktivitet for alle hunder, der målet er at hunden skal søke og finne ulike gjemmere som har en spesifikk duft. Søket kan foregå innendørs, utendørs, på kjøretøy og det kan være embalasjesøk. Man kan velge å konkurrere med hunden i Nosework, eller man kan kun bruke det som en morsom, enkel aktivisering i hverdagen.

Hunder elsker å bruke nesen sin, og i nosework får de gjøre det de er skikkelig gode på – nemlig søke og finne. Vi skal sammen utvikle søket og gi hunden søksglede og mestringsfølelse. Hundefører vil lære hvordan vi bygger søksglede hos hunden, lære å lese hunden i søk og hvordan man kan jobbe videre med søket på egen hånd etter kurset.

Nosework er for deg som har lyst å gjøre noe gøy sammen med hunden din, og gjøre det på hundens premisser. Det passer for unge hunder, gamle hunder, glade hunder og engstelige hunder. På kurset vil vi jobbe en og en, og det vil derfor også passe for hunder som reagerer på andre hunder. Ingen forkunnskaper er nødvendige, men hunden må kunne vente i bil på sin tur.

Første kurskveld vil det kun være teori. De fire neste kurskveldene er det hovedsakelig praksis, men med litt teori underveis. Vi vil møtes ulike steder i Røyken/Spikkestad området. På kurset vil du få utdelt et «startkit» slik at du kan øve på duftene selv underveis i kurset og etter at kurset er ferdig. 

Det er maks fire deltakere på kurset, så hver hund vil få god oppfølging. Kurset begynner kl. 18.00, og varer 1,5 – 2 timer hver gang, og vil foregå:

16. mai(teori)

23. mai

30. mai

6. juni

13. juni

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon