Har du gått Innkalling og båndtreningskurs hos oss, og trenger å generalisere det du og hunden har lært? Da bør du melde deg på vårt Innkalling og båndtreningskurs Videregående! 

Dette kurset er for deg som tidligere har gått Innkalling og båndtreningskurs hos Catch Hundetrening, og som ønsker å jobbe videre med det du og hunden lærte på kurset.

På dette kurset skal vi generalisere det hunden allerede har lært på Innkalling og båndtreningskurset ved å trene på nye steder hver kurskveld. Vi vil trene i Røyken/Slemmestad/Spikkestad området, i områder med naturlige forstyrrelser av blant annet mennesker og hunder. Vi vil fortsette å trene på øvelser som tidligere er gjennomgått, men denne gang i nye omgivelser og med nye forstyrrelser. Vi vil øve på hvordan vi kan tilpasse kriteriene i ulike miljøer slik at du og hunden lykkes. I tillegg vil vi fokusere på ro, og vi vil benytte miljøet til å trene på ulike triks.

På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Kurset går over tre mandager kl. 17.30 - 18.30:

22. januar

29. januar

5. februar

Kurset holdes ute på tre ulike lokalisasjoner i Røyken/Spikkestad/Slemmestad området.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon