Har du gått kurset "Beste Starten Del 1", og ønsker å følge veien videre for mer inspirasjon og nye utfordringer? Da er dette kurset for deg! På Beste Starten Del 2 fortsetter vi å trene på flere nye øvelser og baner.

Vi jobber vi videre med nye øvelser fra beste starten. Du vil lære nye grunnferdigheter, teknikker og øvelser som vil være med å bygge et godt grunnlag til all videre trening og konkurrering; uansett hundesport. Etter dette kurset vil du ha blitt bedre på å planlegge og evaluere treningen din slik at  treningen blir mer effektiv og  målretta. 

Kurset passer ypperlig om du akkurat har fått valp, men passer også like godt til unghunden eller den voksne hunden som trenger å forbedre grunntreningen sin, få bedre engasjement eller en motivasjon for treningen videre.

Det vil være fokus på Siv Svendsen og Maria Brandel sin oppskrift - et helhetskonsept for alle hundesporter der engasjement og konkurransetrening blir en naturlig del av den daglige treningen med hunden din:)

Gjennom kurset jobber vi aktivt med:

 • Inngang på banen 
 • Startrutiner
 •  Gode belønningsverktøy 
 • Spring rundt
 • Spring til target
 • Utgangstilling
 • Bakpartskontroll
 • Fri ved fot
 • Struktur og flyt i treningsøkten 
 • Samarbeid

Pensum; Beste Starten - boken vil bli brukt aktivt under kurset og hjemmelekser både før og under kursstart. Boken kan kjøpes hos oss eller bestilles på nett. Vi anbefaler også at du laster ned  check lister til boken før kurset (de kan også kjøpes på kurset).

Tilleggsinformasjon:

Hall-leie på kr 245,-  er inkludert i kursavgiften. Kurset foregår innendørs med sklisikre gulv. 

Dette kurset  er et av våre spesialkurs, med flere og lengre kurskvelder.

Det er 8 kurskvelder, hvor en  kveld er digital teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.

 • Online digital ONSDAG 28.2 klokka 19.00
 • Praktiske kurskvelder er  klokka 20.00 - ca 22.00 TORSDAGER 29.2, 7.3, 14.3, 21.3, 4.3, 11.3, 18.4 NB! Ikke kurs i påskeferien.

Hunden din må være komfortabel med å vente i bilen i korte perioder mellom treningsøktene.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon