BEST HVER-DAG! Hverdagslydighetskurs 

På dette kurset lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de viktige hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

Dette kurset er også nyttig om du ønsker å gi hunden et godt grunnlag med sikte på å konkurrere i hundesporter. Du vil merke at skikkelig god hverdagslydighet i bunnen vil gi deg mange fordeler også i konkurranseringen.

Dette kurset passer for ALLE hundeeiere!

Kurset følger Studieplanen til boken BEST HVER-DAG, som er skrevet av Siv Svendsen og Maria Brandel. Kursmaterielet er godt gjennomprøvd med egne hunder, og vi vil gjennom 6 leksjoner hjelpe dere med å få ny motivasjon til å ta et skikkelig tak i hverdagslydigheten til hunden din.
Du kommer ikke til å angre!

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning. Hunden skal være med på alle kurskveldene. 

Pensum: 

Pensum;  BEST HVER-DAG!  boken vil bli brukt aktivt under kurset og hjemmelekser både før og under kursstart. Boken er enkel og lettlest med gode illustrasjoner og passer like godt til både barn og voksne. Boken kan kjøpes hos oss, eller bestilles på nett. Vi anbefaler også at du aktivt bruker check lister til boken på kurset (de kan også kjøpes på kurset).

Tilleggsinformasjon

Praksis: Onsdager: 28.02, 06.03, 13.03, 20.03, 03.04 & 10.04. Kl: 17:30 - ca. 19:15.

Hunden din må kunne vente i bilen i perioder mellom treningsøkter. 

Sted: Vallermyrene leir 9, Porsgrunn. Kurset vil foregå innendørs i oppvarmet lokale med sklisikkert gulv. 

Hall-leie kr 245,- totalt  er inkludert i prisen. 

Vi jobber blant annet med:

  • Kontakt og engasjement
  • Belønningsutvikling 
  • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk. Ikke stjele mat etc.
  • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig ved håndtering, slik som kloklipp, pelsstell, veterinærbesøk.
  • Miljøtrening og sosialisering – hva bør hunden oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon