Sliter du med detaljer, momenter eller helheten i apportering? Da er dette kurset for deg!

Apporteringskurset tar for seg grunnferdigheter og momenter knyttet til apportering, enten det gjelder lydighet, bruks, jakt eller til nytte for familiehunden.

Hold fast uten tygg, raske opptak og fine avleveringer er sentrale temaer i dette kurset.

Kurset passer også for deg som ønsker å trene på at hunden skal komme tilbake med leker, slik at det blir lettere å bruke lek som belønning i treningen.

Trenger du hjelp til problemløsninger, eller trenger du hjelp til å komme igang med øvelsene? Da er dette kurset for deg! Kurset legges opp etter hva den enkelte ekvipasje har behov for.

Om kurset:

Apporteringskurset går over 4 kvelder kl. 18-19. Vi trener innendørs.

  • 21 november
  • 28 november
  • 5 desember
  • 12 desember
 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Gjenta e-post
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

4

Sted

Kontaktinformasjon